Nyílt nap a Budai Egészségközpontban

Nagy sikert aratott 2018. november 29-i BEK nyílt napunk, melyre egészségügyi szakdolgozók, elsősorban asszisztensek és adminisztrátorok jelentkezését vártuk. A programon részt vevő érdeklődők alaposan megismerhették intézményünket.

Jó nálunk dolgozni

A nyílt nap reggelén a főbejárati portánál fogadtuk az érdeklődőket, majd a második emeleti Konferencia terembe kísértük őket, ahol meghallgatták Malinkó Hajnalka HR igazgató köszöntőjét és Bider Katalin ápolási igazgató részletes előadását az intézményünkről. Mindketten szívesen beszéltek a nálunk zajló magas szakmai színvonalú munkáról és a kimagasló munkakörülményekről, amelyek vonzó munkáltatóvá tesznek bennünket.

Végül egy rövid pogácsa- és kávészünet után kezdetét vette az izgalmas házbejárás, melynek során a jelenlévők többek között meglátogatták a földszinti és a második emeleti rendelőegységet, valamint a negyedik emeleti ápolási részleget. Ezek után az érdeklődők a Nagy Jenő utcai telephelyünket is megtekinthették. Mindeközben kötetlenül tájékozódhattak a Budai Egészségközpont közvetlen munkatársaitól, akik hitelesen, személyes tapasztalataikra alapozva mondták el, miért jó nálunk dolgozni. Az érdeklődők emellett választ kaphattak felmerülő kérdéseikre is.

Nyílt napok a jövőben is

Szívesen fogadtuk a nyílt napon leadott önéletrajzokat és reméljük, hogy nemsokára több új kollégát is köszönthetünk a Budai Egészségközpont csapatában! Hiszünk abban, hogy a Budai Egészségközpont és a Országos Gerincgyógyászati Központ legfontosabb és legértékesebb erőforrásai az itt dolgozó szakemberek, valamint az általuk birtokolt tudás és tapasztalat, éppen ezért már tervezzük is a következő nyílt napokat!

Nézze meg képgalériánkat itt!