Kedvezményes férfi Prémium szűrővizsgálat március 23-án, szombaton

Férfi Prémium szűrővizsgálatunkra – az Önök igényeihez igazodva – 2019. március 23., szombatra is kérhet időpontot! Ráadásul erre a napra szolgáltatásunk díjából 30% kedvezményt biztosítunk!*

*A rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig.

A szűrővizsgálat tartalma

Általános vizsgálatok vérnyomás, pulzus, testmagasság, testsúly, testtömeg index-BMI, derékkörfogat-mérés

Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok

vérkép, süllyedés, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, LDL-, HDL-koleszterin, vércukor, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, ALP, húgysav, bilirubin, vas, vaskötő kapacitás, vizelet, széklet-vér vizsgálat (40 év felett), PSA-tumor marker vizsgálat (40 év felett), LDH, Magnézium, D-vitamin (25 OH Kolekalcif), CRP – supersenzitív, CEA

Radiológiai diagnosztikai vizsgálatok
kétirányú mellkas röntgen, áttekintő hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat, fogászati körpanoráma röntgen (OP), duplex doppler nyaki erek ultrahang vizsgálata (40 év felett)

Egyéb diagnosztikai vizsgálatok
EKG (12 csatornás nyugalmi), légzésfunkciós vizsgálat (spirometria)
Szív - érrendszeri (kardiovaszkuláris) rizikófelmérés, arteriográfiás vizsgálat, cardiovascularis rizikó felmérés, alsóvégtagi artériás érszűkület szűrés (CW-Doppler)
szív UH vizsgálat (40 év felett)

Szűrővizsgálatok
belgyógyászati szűrővizsgálat, manuális végbél vizsgálat, fogászati szűrővizsgálat, bőrgyógyászati szűrővizsgálat, fül-orr-gégészeti szűrővizsgálat +tympanometria (eszközös fülvizsgálat), ortopédiai szűrővizsgálat + podoszkópos lábvizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat, urológiai szűrővizsgálat, prosztata vizsgálat

Összefoglaló vélemény és egészségterv
az eltérések véleményezése, az egészség megőrzésére tett javaslatok, teendők ütemezése

Egyszeri kiegészítő leletkonzultáció, tanácsadás
a szűrővizsgálatot követő 90 napon belül, külön egyeztetett időpontban

Rosszindulatú daganatos megbetegedés gyanúja esetén
a szűrővizsgálatot végző klinikus javaslata alapján, a pontos diagnózis felállítása érdekében, az intézményünkben elérhető további diagnosztikai vizsgálatokat díjmentesen biztosítjuk

Egyes kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok a szűrés napán 50% kedvezménnyel
Hepatitis A, B, C szűrés és oltottság ellenőrzése, TSH, HbA1c mérése, CK enzimszint mérés egyedi kérésre a vizsgálat napján

Kedvezményes kontroll és labor vizsgálatok
A javaslatok alapján 90 napon belül elvégzett kiegészítő vizsgálatok díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

Prémium szűrővizsgálati protokoll letölthető formátum (pdf)

Szűrés előtti tájékoztató