Budai Egészségközpont most már a pesti oldalon is!

Július 8-án megnyitottuk legújabb, egyben első pesti rendelőnket a XIII. kerület, Váci út 135-139. sz. alatt!

A csaknem 2000 m2-es, elegáns rendelőegységben a régóta népszerű és folyamatosan fejlesztett privát és vállalat-egészségügyi prevenciós programok mellett foglalkozás-egészségügyi, valamint széles körű járóbeteg ellátás lesz elérhető több mint 20 szakterületen. Szakembereink 28 rendelő helyiségben, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel segítenek partnereink egészségének megőrzésében.

Új telephelyünk frekventált elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető, így ideális megoldást jelent a pesti lakhellyel rendelkező vagy Pesten dolgozó ügyfeleink számára. Autóval érkező pácienseink részére korlátozott számban parkolóhelyet biztosítunk.

További részletek itt >>>

Vegye igénybe szolgáltatásainkat a Váci úti rendelőnkben is!