Graphisoft Park Napja 2019

A hagyományokhoz híven az idei Graphisoft Park Napon is képviseltette magát a Budai Egészségközpont, mint a Park egyetlen egészségügyi szolgáltatója.

A 2019. május 31-i rendezvényen számos egészségmegőrző szolgáltatással vártuk az érdeklődőket a sátrunknál. 40-en érdeklődtek a testösszetétel méréssel egybekötött dietetikai tanácsadás iránt, 26-an általános diagnosztikán (vérnyomás-, pulzus-, magasság-, testsúlymérés) vettek részt, 13-an belgyógyászati konzultációt igényeltek, illetve 7 gyermek próbálta ki a játékos gyógytornát.

A Graphisoft Parkbeli cégek munkatársai közül rengetegen látogattak ki az eseményre, hiszen minden évben örömmel várják ezt a kellemes hangulatú családi napot. Örömmel vettük, hogy szolgáltatásaink iránt idén is óriási volt az érdeklődés: közel 80 szűrést végeztünk a rendezvényen.

Köszönjük szépen a segítséget és az egész napos odaadó munkát kollégáinknak: dr. Győrffy Zsuzsanna, Czink Attiláné, Nagy Gabriella, Scheszták Krisztina, Szabó Ágnes, Wolher Veronika.