7. alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

Superbrands: elismerés a legkiválóbb márkáknak

24 éve indították útjára a Superbrands programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét. A Superbrands elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Dr. Nagy-László Nóra orvosigazgatót kérdeztük, hogy minek köszönhető a Budai Egészségközpont folyamatos fejlődése:

„Öt tényezőt emelnék ki: ügyfélközpontúság, minőségfejlesztés, szakmai programok, szabályozott folyamatok, elégedettség: nemcsak az ügyfelek, hanem munkavállalók-közreműködők körében is! 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet. Ügyfeleink közül egyre több a visszatérő páciens, akik ismerőseiknek is bizalommal ajánlják a Budai Egészségközpont szakrendeléseit és szűrővizsgálatait. Nagy megtiszteltetés számunkra az idei Superbrands díj, amely egy újabb közös siker!

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!

A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.

Tisztelettel,

Dr. Varga Péter Pál