A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

7. alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

Superbrands: elismerés a legkiválóbb márkáknak

24 éve indították útjára a Superbrands programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét. A Superbrands elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Dr. Nagy-László Nóra orvosigazgatót kérdeztük, hogy minek köszönhető a Budai Egészségközpont folyamatos fejlődése:

„Öt tényezőt emelnék ki: ügyfélközpontúság, minőségfejlesztés, szakmai programok, szabályozott folyamatok, elégedettség: nemcsak az ügyfelek, hanem munkavállalók-közreműködők körében is! 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet. Ügyfeleink közül egyre több a visszatérő páciens, akik ismerőseiknek is bizalommal ajánlják a Budai Egészségközpont szakrendeléseit és szűrővizsgálatait. Nagy megtiszteltetés számunkra az idei Superbrands díj, amely egy újabb közös siker!


Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.