250 000. ügyfelünket köszöntöttük

Büszkék vagyunk erre a kerek számra, hiszen azt mutatja, hogy vállalatunk töretlenül, sőt egyre gyorsuló ütemben növekszik. Az elmúlt 2 év alatt 50 000-rel emelkedett regisztrált, egyéni ügyfeleink száma, ráadásul pácienseink elégedettsége folyamatosan magas értéket mutat.

250 000. ügyfelünket, Borbálát, exkluzív ajándékutalvánnyal köszöntöttük, mellyel év végéig ingyenesen veheti igénybe járóbeteg-szolgáltatásainkat.

Borbála veseproblémával kereste fel Nagy Jenő utcai szakrendelésünket. A szolgáltatásunkkal „abszolút” elégedett volt, az őt ellátó orvos körültekintő, megnyugtató és kedves volt. Amikor megtudta, hogy ő lett a 250 000. ügyfelünk, igencsak meglepődött, és pozitívumként értékelte, hogy ennyire odafigyelünk pácienseinkre. Az ajándékutalványnak nagyon örült, hiszen úgyis készült kivizsgáltatni a vissza-visszatérő fejfájását. Új, Váci úti rendelőnk megnyitásáról olvasott korábban, elmondása szerint szívesen választja majd ezt a helyszínt, hiszen közel esik a lakhelyéhez. Örül, hogy egyre több olyan jól felszerelt egészségközpont van, ahol sokféle szakrendelés érhető el egy helyen, ahol „az ember széles skálán tud kezelést kapni, és megszokja, hogy mindig ugyanoda jár”.

A 30 éves Borbála odafigyel egészségére: lehetőség szerint sportol, próbál odafigyelni az étkezésre, ha pedig egészségügyi problémája merül fel, azonnal orvoshoz fordul. Tudatosan választ szakorvost, alaposan utánajár a fellelhető információknak. Szereti azt érezni, hogy van idő a betegre és felteheti a kérdéseit.

Reméljük, hogy Borbála a jövőben is hasonlóan elégedett és visszatérő páciensünk lesz. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, partnerközpontú szemléletünkkel és sok-sok odafigyeléssel nemsokára a 300 000. ügyfelünket is hasonlóképpen köszönthetjük!

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban négy helyszínen több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.