A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Korszerű radiológiai eszközpark a Váci úton

Megnyitottuk negyedik, minden eddiginél nagyobb rendelőkomplexumunkat a Váci úton. Az új, csaknem 2000 m2-es rendelőegységben több mint 20-féle szakrendeléssel, szűrővizsgálati programokkal, laboratóriumi szolgáltatásokkal és korszerű radiológiai egységgel várjuk pácienseinket. Dr. Puhl Mária radiológus osztályvezető főorvost kértük, hogy mutassa be a Váci úti radiológia osztály által biztosított képalkotó diagnosztikai lehetőségeket.

Modern műszerezettség a Budai Egészségközpontban

A Budai Egészségközpont mintegy két évtizedes fennállása során folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb színvonalon kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy a Váci úti rendelőegységet mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja: valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a páciensek rendelkezésére.

Dr. Puhl Máriát kérdeztük a Váci úti radiológia eszközparkról: 

„Az új, Váci úti rendelőegység radiológiai részlegén az alábbi szolgáltatások érhetők el: mammográfia, ultrahang vizsgálatok, hagyományos röntgen és fogászati röntgen. A mammográfiánk egy korszerű digitális gép, mellyel a mai követelményeknek megfelelően tomográfiát (rétegvizsgálatot) is lehet végezni. Nagyon örülök annak, hogy a mammográfia egyedinek számít abban, hogy röntgen vezérelt, ún. stereotaxiás mintavételre is van lehetőség, mely csak nagyon kevés helyen érhető el hazánkban. A röntgen felvételezőnk szintén digitális, és érdekesség, hogy Magyarországon az első ilyen gép a Budai Egészségközpontban van. Ez a készülék mindenféle röntgenvizsgálat végzésére alkalmas, beleértve az álló felvétel készítést is. Az ultrahang vizsgálat pedig több szakmában is elérhető a Váci úton, nem csak a radiológián: a nőgyógyászati, urológiai és kardiológiai rendelők is fel vannak szerelve ultrahang géppel. Minden készülékünk Siemens, kivéve a fogászati röntgent. Mindent összevetve büszke vagyok arra, hogy az összes radiológiai gépünk felsőkategóriásnak számít. Így a Budai Egészségközponttól megszokott, kiemelkedő színvonalon, modern eszközparkkal várjuk régi és új pácienseinket a Váci úti rendelőegységünkben is.”

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz:

+36 1 999-1727

A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.