Együttműködési megállapodást kötöttünk a Maternity-vel!

Örömmel jelentjük be, hogy a Budai Egészségközpont és a Maternity Magánklinika 2019. októberében együttműködési megállapodást kötött. A professzionális szakmai színvonal, a személyre szabott ellátás és az igényes környezet mindkét intézményben alapfeltétel.

Budai Egészségközpont és Maternity Magánklinika: szolgáltatói partnerség

A Budai Egészségközpontban elvégzett nőgyógyászati vizsgálat után bizonyos nőgyógyászati műtétek elvégzésére a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikánvan lehetőség dr. Nagy László Zoltán szakmai vezetésével.

Magas szakmai színvonalú, személyre szabott egészségügyi szolgáltatások

A Budai Egészségközpont és a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika együttműködésének keretein belül elvégezhető beavatkozások, műtétek listája:
  • altatásban végzett vizsgálatok (HyCoSy, IUD csere),
  • egyszerű beavatkozások – egynapos (fractional abrasio, punctio, kisebb excisio, 12 hétnél fiatalabb elhalt terhesség ellátása, genetikai rendellenesség vagy anyai betegség miatti korai terhesség-befejezés),
  • kisműtétek - egynapos (loop conisatio, conisatio és fractional abrasio, méhszáj-rekonstrukció)
  • diagnosztikus HSK, hüvelyszűkítőműtét, hüvelytágítóműtét, szűzhártya-plasztika, egyszerű gátplasztika, Bartholin-tömlő vagy -tályog műtéti megoldása),
  • operatív HSK (polypablatio, septum resectio. myoma eltávolítás stb.),
  • mellső- és/vagy hátsó hüvelyfali plasztika,
  • közepes szülészeti műtétek (12. hétnél idősebb várandósság esetén vetélés indukció 1-2 napos bennfekvés),
  • laparoscopia (művi meddővé tétel, méhen kívüli terhesség befejezése, myoma eltávolítás, méheltávolítás, endometriozis, adnexumon végzett műtét 1-2 napos bennfekvés).
A műtéti előkészítés vizsgálatai minden esetben a Maternity Magánklinikán zajlanak, a műtét utáni kontroll konzultációra pedig a Budai Egészségközpontban kerül sor. Királyhágó utcai és a Nagy Jenő utcai telephelyünktől mindössze 4-7 perces gyalogútra helyezkedik el a Királyhágó téren található Maternity Magánklinika.

Bővebb tájékoztatásért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 8:00-20:00 között: +36 1 489 5200!