Egészséggel kapcsolatos tájékozódási szokások

Szolgáltatásaink fejlesztése érdekében szeretnénk megismerni ügyfeleink egészséggel kapcsolatos tájékozódási szokásait. Célunk, hogy az Önök igényeinek megfelelő kommunikáció révén a lehető legmagasabb szintű ellátást biztosítsuk.

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítsen bennünket ebben.

Az űrlapot sikeresen kitöltő pácienseink támogatását egy, a szakorvosi rendelések árából 10% kedvezményt biztosító kuponnal köszönjük meg (a részletes információkat a kupon tartalmazza).

A kérdőívet a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. szakmai támogatásával állítottuk össze, kitöltése megközelítőleg 15 percet vesz igénybe.

Határidő: 2020 január 31.

A kérdőív IDE kattintva érhető el!

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!