Pegazus Díjat kaptunk

Újabb büszkeség, hogy a Budai Egészségközpontot Pegazus díjjal tüntették ki.

A díjat az Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat alapította, hogy elismerje a kiemelkedő növekedést felmutató magyarországi kis- és középvállalkozásokat. A díjra pályázni nem lehet, hanem nyilvános cégadatok és objektív szempontok – mint például növekedési ráta, átláthatóság stb. – alapján választják ki a győzteseket, méghozzá árbevétel függvényében két kategóriában: Feltörekvő és Piacvezető. Az elismeréseket a díjat alapító Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája adományozza.

A Pegazus Díjat olyan vállalkozás nyerheti el, amelyik:
  • előző években az adott régió többi cégéhez képest a legnagyobb növekedést érte el,
  • magyar többségi tulajdonban van,árbevétele előző évben 500 millió forint felett volt,
  • előző évre vonatkozó EBITDA érték pozitív volt,
  • legalább öt éve alapították és jelenleg is aktív,
  • valamint kielégítő likviditással rendelkezik.
Minden kollégának gratulálunk az újabb közös sikerhez! Ez a díj megerősít minket abban, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével tovább növeljük ügyfeleink elégedettségét.