A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

A koronavírus fertőzöttség gyanújának kritériumai

1. Akut légúti fertőzésben szenvedő beteg (láz és/vagy köhögés és /vagy légszomj) hirtelen kezdettel, függetlenül a megbetegedés súlyosságától

ÉS

2. akinél a tünetek kezdetét megelőző 14 napra vonatkozóan teljesül az alábbi kritériumok egyike:
  • olyan területen járt, ahol a vírus közösségi terjedése feltételezhető
  • szoros kapcsolatban volt valószínűsített vagy megerősített fertőzött személlyel
Figyelem!

Amennyiben a fenti kritériumok egyidejűleg tapasztalhatók Önnél, személyesen ne keressen fel egészségügyi intézményt, hanem telefonon értesítse háziorvosát.


Egészségügyi intézményként a kialakult járványügyi helyzetben minden esetben az érvényben lévő szakmai és hatósági irányelveknek megfelelően járunk el. A hivatalos eljárásrend alapján egészségügyi intézményként a gyanús eseteket haladéktalanul el kell különítenünk.

Pácienseink biztonságos ellátása és egészségük védelme érdekében a belgyógyászati, pulmonológiai és fül-orr-gégészeti online bejelentkezési lehetőséget átmenetileg szüneteltetjük.

Az ezen szakmákkal kapcsolatos időpont-egyeztetés céljából kérjük hívják központi számunkat (+36 1 489 5200)!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek mentén – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen a következő hivatkozáson adunk tájékoztatást:

/covid-19/betegbiztonsagi-protokoll-a-budai-egeszsegkozpontban/