A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

A koronavírus fertőzöttség gyanújának kritériumai

1. Akut légúti fertőzésben szenvedő beteg (láz és/vagy köhögés és /vagy légszomj) hirtelen kezdettel, függetlenül a megbetegedés súlyosságától

ÉS

2. akinél a tünetek kezdetét megelőző 14 napra vonatkozóan teljesül az alábbi kritériumok egyike:
  • olyan területen járt, ahol a vírus közösségi terjedése feltételezhető
  • szoros kapcsolatban volt valószínűsített vagy megerősített fertőzött személlyel
Figyelem!

Amennyiben a fenti kritériumok egyidejűleg tapasztalhatók Önnél, személyesen ne keressen fel egészségügyi intézményt, hanem telefonon értesítse háziorvosát.


Egészségügyi intézményként a kialakult járványügyi helyzetben minden esetben az érvényben lévő szakmai és hatósági irányelveknek megfelelően járunk el. A hivatalos eljárásrend alapján egészségügyi intézményként a gyanús eseteket haladéktalanul el kell különítenünk.

Pácienseink biztonságos ellátása és egészségük védelme érdekében a belgyógyászati, pulmonológiai és fül-orr-gégészeti online bejelentkezési lehetőséget átmenetileg szüneteltetjük.

Az ezen szakmákkal kapcsolatos időpont-egyeztetés céljából kérjük hívják központi számunkat (+36 1 489 5200)!

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszünteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását.      

Szerződéses partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a szolgáltatások logisztikájának alakulásáról, illetékes szakembereink és ellátásszervezőink útján.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
ügyvezető igazgató