A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Dr. Lazáry Áron előadása a SANS Webinaron

Dr. Lazáry Áron, a Budai Egészségközpont szakkórháza, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgató-helyettese, a Magyar Gerincgyógyászati Társaság elnöke május 18-án tartotta meg prezentációját a nemzetközi SANS webinar-sorozat keretében.

Az előadás-sorozatot a Szaudi Idegsebészeti Társaság indította a koronavírus-járvány kezdetén. A kezdeményezés célja, hogy nemzetközi szintű és látogatottságú gerincsebészeti továbbképzési fórum működjön ez idő alatt is. Dr. Lazáry Áron előadásának témája a keresztcsonti daganatok műtéti kezelése volt – ő tartotta meg a nemzetközi fórum 24. előadását. A webinar korábbi előadói között olyan USA-beli vezető sebészek is előadást tartottak, mint Lawrence Lenke vagy Daniel Riew.

A 90 perces online élőben követhető prezentációra 120 szakmabeli résztvevő regisztrált. Ez úton gratulálunk a neves programban való részvételhez, és sok sikert kívánunk Dr. Lazáry munkájához a továbbiakban is!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.