A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Megújult online ügyfélszolgálati felületünk

Digitális megújulásunk első lépése online időpontfoglalási rendszerünk teljes átalakítása, mellyel szolgáltatásaink elérését szeretnénk kényelmesebbé tenni az Önök számára. A fejlesztés során fő irányelvünk az új felület átláthatóbbá tétele, a vizuálisan könnyen befogadható megjelenés volt, hogy ezt használva bárki, gond nélkül el tudjon igazodni. Annak érdekében, hogy maradéktalanul megfeleljünk a felhasználói igényeknek, a munkálatokba több ügyfelünket is bevontuk, így az ő segítségükkel, visszajelzéseik alapján alakult ki a végleges, letisztult kezelőfelület.

A járványügyi helyzet miatt az online bejelentkezés egyelőre szünetel, de az egyéb funkciók – leletek, számlák megtekintése – továbbra is elérhetőek.

Itt természetesen nem állunk meg, hamarosan újabb hasznos funkciókkal bővül a felület. Addig is, amennyiben bármilyen észrevétele van, kérjük, írja meg azt nekünk az info@bhc.hu emailcímre küldött levélben. Számítunk visszajelzésére!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.