Megújult online ügyfélszolgálati felületünk

Digitális megújulásunk első lépése online időpontfoglalási rendszerünk teljes átalakítása, mellyel szolgáltatásaink elérését szeretnénk kényelmesebbé tenni az Önök számára. A fejlesztés során fő irányelvünk az új felület átláthatóbbá tétele, a vizuálisan könnyen befogadható megjelenés volt, hogy ezt használva bárki, gond nélkül el tudjon igazodni. Annak érdekében, hogy maradéktalanul megfeleljünk a felhasználói igényeknek, a munkálatokba több ügyfelünket is bevontuk, így az ő segítségükkel, visszajelzéseik alapján alakult ki a végleges, letisztult kezelőfelület.

A járványügyi helyzet miatt az online bejelentkezés egyelőre szünetel, de az egyéb funkciók – leletek, számlák megtekintése – továbbra is elérhetőek.

Itt természetesen nem állunk meg, hamarosan újabb hasznos funkciókkal bővül a felület. Addig is, amennyiben bármilyen észrevétele van, kérjük, írja meg azt nekünk az info@bhc.hu emailcímre küldött levélben. Számítunk visszajelzésére!