A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Túl van 100. adásán a Mozogj otthon!

A koronavírus-járvány következtében bevezetett kijárási korlátozások idején született meg egy olyan tévéműsor ötlete, amelyben felkészült szakemberek mozgatják meg a tévé előtt ülőket, hiszen egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres testmozgás. A minden nap sugárzott Mozogj otthon! immár a 100. adásán is túl van!

Dr. Somhegyi Annamária, a Budai Egészségközpont prevenciós igazgatója ötlete alapján gyártott műsorban szakképzett gyógytornászok mindenki számára biztonságosan végezhető gyakorlatokat mutatnak be, szem előtt tartva az idősebb korosztály mozgásigényét is. Az első felkérést a Budai Egészségközpont és az Országos Sportegészségügyi Intézet gyógytornászai kapták 80 adás felvételére. A csatorna a műsor remek nézettségének köszönhetően újabb részek készítését kérte Intézetünk közreműködésével.

Négy gyógytornászunk vesz részt a műsor elkészítésében: Ruzsík Nikoletta, Havasi Lilla, Jancsó Dóra és Stréda Ágnes. A torna mellett közérthetően beszélnek a mozgás fontosságáról, anatómiai alapokról és az ergonómiáról is. A szakemberek többek között arra is figyelnek, hogy az általuk összeállított gyakorlatsorok szűk helyen is elvégezhetők legyenek.

Ruzsík Nikoletta   Havasi Lilla
 Jancsó Dóra  Stréda Ágnes

A Mozogj otthon! adásait több csatorna is sugározza: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is. Látogasson el a műsor Facebook-oldalára az adások kezdetének időpontjáért. Ha pedig a legelejétől szeretne a gyógytornászokkal mozogni, a mediaklikk.hu-n nézheti vissza a Mozogj otthon! vonatkozó adásait.

Tornára fel!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.