A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Mi történik az első nőgyógyászati vizsgálat során?

Dr. Kerepesi Judit, Intézetünk nőgyógyász szakorvosa november 16-án a Duna TV Család-barát című műsorának meghívottjaként a legelső nőgyógyászati kivizsgálás körülményeiről nyilatkozott.  A doktornő összefoglalja, mikor esedékes a legelső látogatás, mire számíthatnak a kivizsgálás során a fiatal nők és melyek azok a panaszok, amikor mindenképpen nőgyógyászhoz kell fordulni. 

A teljes műsor ezen a hivatkozáson érhető el, a Dr. Kerepesivel készült interjú 1:00:30-kor veszi kezdetét.
Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.