A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szombaton is igénybe vehető a COVID-19 utáni kivizsgálás

A COVID-19 utáni kivizsgálási csomagban foglalt laborvizsgálat COVID-19-specifikus tételekkel és az alacsony dózisú mellkas-CT május 8-tól szombati napokon is igénybe vehető annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb részt vehessenek a kardiológiai szakorvosi vizsgálaton és szívultrahangon.

A csomag igénybevételének feltételei:
  • leghamarabb az első tünettől számított 4 hét elteltével vehető igénybe, amennyiben nincs aktív tünet
  • a páciensnek rendelkeznie kell 1 db. negatív PCR-teszttel vagy antigén gyorsteszttel

A COVID-19 utáni kivizsgálási csomag tartalma:
  • laborvizsgálat COVID-19-specifikus tételekkel
  • alacsony dózisú mellkas-CT
  • kardiológiai szakorvosi vizsgálat és szívultrahang
  • SARS-CoV-2- Quant IgG vizsgálat

Ugyan a vizsgálatok összideje kb. másfél óra, de a COVID-19 fertőzés utáni csomag nem fér bele egy napba, mint más szűrővizsgálatok. Az a legpraktikusabb, ha már az elkészült laboreredményekkel (egy-két nap) és a mellkas-CT-vel érkezik a páciens a kardiológushoz.

Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy a COVID-19 utáni kivizsgálási csomagra csak telefonos bejelentkezés lehetséges! Időpontfoglaláshoz kérjük hívja a +36 1 489 5200 telefonszámot.
 

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.