Szombaton is igénybe vehető a COVID-19 utáni kivizsgálás

A COVID-19 utáni kivizsgálási csomagban foglalt laborvizsgálat COVID-19-specifikus tételekkel és az alacsony dózisú mellkas-CT május 8-tól szombati napokon is igénybe vehető annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb részt vehessenek a kardiológiai szakorvosi vizsgálaton és szívultrahangon.

A csomag igénybevételének feltételei:
  • leghamarabb az első tünettől számított 4 hét elteltével vehető igénybe, amennyiben nincs aktív tünet
  • a páciensnek rendelkeznie kell 1 db. negatív PCR-teszttel vagy antigén gyorsteszttel

A COVID-19 utáni kivizsgálási csomag tartalma:
  • laborvizsgálat COVID-19-specifikus tételekkel
  • alacsony dózisú mellkas-CT
  • kardiológiai szakorvosi vizsgálat és szívultrahang
  • SARS-CoV-2- Quant IgG vizsgálat

Ugyan a vizsgálatok összideje kb. másfél óra, de a COVID-19 fertőzés utáni csomag nem fér bele egy napba, mint más szűrővizsgálatok. Az a legpraktikusabb, ha már az elkészült laboreredményekkel (egy-két nap) és a mellkas-CT-vel érkezik a páciens a kardiológushoz.

Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy a COVID-19 utáni kivizsgálási csomagra csak telefonos bejelentkezés lehetséges! Időpontfoglaláshoz kérjük hívja a +36 1 489 5200 telefonszámot.