A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Véradás

Intézményünk, együttműködve az Országos Vérellátó Szolgálattal 2010 óta már 8 alkalommal rendezett véradást. Nagy örömünkre szolgál, hogy a legutóbb megtartott ötödik véradó napon nemcsak a Budai Egészségközpont munkatársai, hanem a velünk szerződésben álló partnercégek munkavállalói is részt vettek, méghozzá szép számmal.

Ezúton is köszönjük az Beiersdorf Kft., CEZ Magyarország Kft., Egon Zehnder International Kft., Geometria Kft., GlaxoSmithKline Kft., MorphoCom Kft., Pfizer Kft., Squarra & Partners Ügyvédi Iroda, Syngenta Kft. és a Qualysoft Informatikai Zrt. munkatársainak az eddigi önzetlenségüket, a vállalatoknak pedig azt, hogy ilyen módon is támogatják a véradás ügyét!

Reméljük ezen túl is támogatják majd megjelenésükkel és felajánlásukkal a jövőben rendezendő véradó napokat.

Adj vért, és ments meg három életet!
Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.