A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Koncz Zsuzsa, dr., PhD

Tanulmányok

  • 2007-ben szereztem általános orvosi diplomát „summa cum laude” minősítéssel a Marosvásárhelyi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetemen
  • 2007-2010 nappali tagozatos PhD hallgató voltam a Debreceni Egyetem Klinikai Kutató Központjában
  • 2012-ben PhD fokozatot szereztem, doktori értekezésem címe: „Az V-ös faktor Leiden mutációjának trombomodulin függő hatása a XIII-as faktor aktivációra, a fibrin- és az alfa-2-plazmin inhibitor közti keresztkötések kialakulására, valamint a fibrinolízis folyamatára.”
  • 2016-ban „summa cum laude” minősítéssel Gasztroenterológia szakvizsgát tettem a Semmelweis Egyetemen

Munkahelyek

  • 2010-2012 rezidensi munkakör a Debreceni Egyetem a Belgyógyászati Intézetében
  • 2013-2015 gasztroenterológus szakorvosjelölt a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, Gasztroenterológia Osztályán
  • 2015-jelenleg is gasztroenterológus szakorvos a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológia Profilján
  • 2016 óta folytatok gasztroenterológiai magánrendelést

Fő szakmai érdeklődési területeim

Tápcsatornai endoszkópos beavatkozások (gastroscopia, colonoscopia), gastro-oesophagealis reflux betegség, tápcsatornai fekélybetegség, gyulladásos eredetű bélbetegségek (Crohn betegség, colitis ulcerosa), az epe és hasnyálmirigy akut és krónikus megbetegedései, irritáblis bél szindróma (IBS), különböző ételallergiák és ételintoleranciák, lisztérzékenység, tápcsatornai daganatos betegségek szűrése (pl. gyomor, vastagbél)

Tudományos tevékenység

  • 15 előadás hazai és nemzetközi konferencián
  • 4 nemzetközi folyóiratban megjelent szakmai publikáció (összesített impact factor: 7.11)

Tudományos társasági tagság

  • Magyar Gasztroenterológiai Társaság
  • Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportja

Nyelvtudás

  • Angol-középfok
  • Román-középfok

Magamról

Munkám során fontosnak tartom a betegségek megelőzését, a tudatos táplálkozást, illetve azt, hogy a pácienst ne csak szakmaspecifikusan kezeljem, hanem egységes egészként. Vallom, hogy az egészség alapját a test és a lélek harmonikus együttműködése jelenti. 

A munkám mellett 2 kislány édesanyja vagyok, férjem szintén orvos, gasztroenterológus, hepatológus. Szabadidőmben szívesen kirándulok a családommal, szeretem a lovaglást és a teniszt.