A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Nagy Judit, dr.

Tanulmányok,szakvizsgák

  • 1996-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán,cum laude minősítéssel.
  • 1999-ben tettem szakvizsgát fog-és szájbetegségekből,majd 2002-ben gyermekfogászatból.

Korábbi és jelenlegi munkahelyek

  • 1996-2001 A diploma megszerzése után a XV.ker. Önkormányzat Egészségügyi Intézménye gyermekfogászatán helyezkedtem el.Mellette magánrendelőben is praktizáltam.
  • 2001-2011 A munkahelyem a XIII.ker.Egészségügyi Szolgálat Rendelőintézetének gyermek,-majd felnőtt fogászata volt.Munkám elismeréseként 2009-ben adjunktusi kinevezésben részesültem.Másodállásban magánrendelőben is dolgoztam.
  • 2011-2013 Magánrendelői tevékenységet folytattam Solymáron,majd Budapesten.
  • 2013- Jelenlegi munkahelyem a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat gyermekfogászata.

Nyelvtudás

Angol

Szakterület

Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat (tömések,betétek készítése), endodoncia (fogak megtartása gyökérkezeléssel),rögzített fogpótlások és a gyermekfogászat. Pályafutásom során gyermek és felnőtt páciensekkel egyaránt foglalkoztam,mindvégig szem előtt tartva a szakmai precizitás és a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolat fontosságát.

Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz fogorvos magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák