A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Patai Beatrix, dr


Dr. Patai Beatrix vagyok, belgyógyász, Légügyi Hatóság által kijelölt vizsgáló repülőorvos, üzemorvos szakorvos.
2007-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán.
Először a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház számos belgyógyászati osztályán szereztem szakmai gyakorlatot, majd sürgősségi profilú osztályain tevékenykedtem évekig.
2012-ben tettem le belgyógyászati szakvizsgámat.
2012 decemberétől 2017 szeptemberéig belgyógyászként és üzemorvosként dolgoztam a Magyar Légiforgalmi Szolgálatnál.
Részben ez a környezet inspirált egy újabb szakterület felé való érdeklődésre és a repülőorvosi engedély megszerzésére. Másfelől kereskedelmi pilóta unokatestvérem munkája volt az ami érdekessé és még vonzóbbá tette számomra a repülőorvosi hivatást.
  • 2014-ben Repülőorvosi minősítést szereztem 2. Eü. osztály+LAPL+Cabin crew jogosultságra.
  • 2014. novemberében European School of Aviation Medicine Lufthansa German Airlines Advance course - Haladó repülőorvosi tanfolyamot végeztem el Frankfurtban, ezzel repülőorvosi jogosultságomat az 1. Eü. osztályra + 3. Eü. osztályra egészítettem ki.
  • 2015-ben foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szakvizsgát tettem.
  • A HungaroControlnál eltöltött közel 5 éves periódus alatt, a légügyben dolgozó több száz páciens gondozásából kifolyólag sokrétű tapasztalatot szereztem, számos barátság alakult ki a kollégákkal.
  • Napjainkban belgyógyászként, üzemorvosként és repülőorvosként is tevékenykedem ismert, neves magánegészségügyi szolgáltatóknál.

Nyelvtudás

angol, francia