A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Sepp Csaba, dr.

Tanulmányok és szakvizsgák

  • 1965-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem diplomát summa cum laude minősítéssel.
  • 1969-ben Csecsemő-és gyermekgyógyászatból, majd 1981-ben Iskola egészségügy és ifjúságvédelemből tettem szakorvosi vizsgát a Budapesti Orvostudományi Egyetemen.
  • 1999-ben elsajátítottam a szoftlézer terápia háziorvosi gyakorlatban történő alkalmazását.
  • 2002-ben Egészségügyi Szakmenedzser diplomát, 2003-ban Egészségügyi Közvetítői Bizonyítványt, 2004-ben Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció-Therápia Bizonyítványt majd
  • 2007-ben Egészségügyi rendszer-specifikus auditor EOQ MNB oklevelet szereztem.
  • Jelenleg az Egészségbiztosítási szakorvosképzés végzős hallgatója vagyok. 

Oktatás

Tudományos téren Csecsemőotthonok Módszertani Intézetében csecsemők- kisgyermekek gondozásával-, nevelésével, valamint mozgásfejlődésével kapcsolatos kutatói munkában vettem részt. A Budai Területi Gyermekkórház tudományos munkájának aktív résztvevője voltam, előadások, továbbképzések szervezésével, előadások tartásával. Elsősorban a fejlődési rendellenességek témakörében tartottam előadásokat és írtam szaklapokban megjelent tudományos cikkeket.

Hosszú évekig, ápoló-, szülésznő- és gondozónőképző szakiskolák rendszeres óraadó tanára voltam. Háziorvosi munkám mellett a Budapesti Orvostudományi Egyetem, majd Semmelweis Egyetem felkérésére orvostanhallgatók oktatását, 1992-től mint az Egyetem akkreditált oktató praxisának vezetője gyermekgyógyász szakorvos jelöltek, háziorvos rezidensek oktatását végzem.

Korábbi és jelenlegi munkahelyek

Az orvosi egyetem végzős hallgatójaként az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam, mint mentőtiszt majd egyetem elvégzése után a Fővárosi Madarász u. Kórházban, a Heim Pál Gyermek kórházban, a II. sz. Gyermekklinikán, a Csecsemőotthonok Országos Módszertani Intézetében, majd a Budai Területi Gyermekkórház különböző osztályain. Emellett két fővárosi kórház újszülött osztályának orvosi feladatait láttam el. 1971-től a főváros XII. kerületében vagyok csecsemő és gyermek körzeti-, később háziorvos. 2006. januárjától két kerület házi gyermekorvosi szakfelügyeletét is ellátom.

Az alapellátásban régóta dolgozó gyermekorvosként a gyermekek fejlődését megszületésüktől fogva követni tudom, sok esetben a családdal már a gyermek megszületése előtt a "baba-várásra" is felkészülünk.

Orvosi munkámban fontos szerepe van a betegségek megelőzésének, a szűrővizsgálatoknak, a gondozásnak, a holisztikus szemléletű gyógyításnak. Gyógyító munkámban a rendszeres szakmai továbbképzések mellett a homeopátia, az agykontroll, a kommunikációs és pszichológiai képzéseken szerzett ismereteimet is igyekszem alkalmazni.

2009 márciusától a Budai Egészségközpont munkatársa vagyok.


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz gyermek magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák