A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Vermes Andrea

Vallom, hogy minden ember egy adott feladatra születik és csak abban bontakozhat ki igazán

1972. március 27-én születtem, Esztergomban. Tanulmányaimat vegyészként kezdtem, majd a Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karának Kertészmérnöki Szakán államvizsgáztam. Itt ismerkedhettem meg - ha csak alap szinten is - a gyógynövények világával, gyógyító hatásával, amit a mai napig a munkám során és a magánéletben is nagy szeretettel használok. Végül egy kedves ismerősöm javaslatára, gyógymasszőrnek tanultam, melynek során először a svéd-, a kötőszöveti-, a szegment-, valamint a nyirokmasszázst sajátíthattam el.

Gyógymasszőri oklevelem megszerzése után lehetőséget kaptam, hogy a tanultakat az Országos Gerincgyógyászati Központ Konzervatív Terápiás Osztályán kamatoztathassam, továbbfejlődhessek és az itt szerzett tapasztalatokkal munkámat 2014 óta a Budai Egészségközpontban folytathassam. Azóta részt vettem és oklevelet szereztem a Trigger- és Tenderpont témakörben indított szakmai továbbképzésen, valamint a Dorn módszer és Breuss masszázs terapeuta tanfolyamon.

Testünk minden lelki bajunk hordozójává vált, gyógyítása lelkünket is békíti


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz masszázsra, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!