A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes ortopédiai szakorvosi vizsgálat férfiaknak

Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásait kutatja. A végtagok csontjainak és ízületeinek betegségeit, az izombetegségek egy részét, valamint a gerinc csigolyáinak és a környező lágy részek betegségeit gyógyítja a szakterület, akár műtéti úton. Mivel mozgásszervi fájdalmak hátterében egyéb, más betegségek is megbújhatnak, a tünetek okaira csak részletes kivizsgálással deríthetünk fényt!

Vegyen részt ortopédiai szakorvosi kivizsgáláson 2020. november 2. és 30. között 20% kedvezménnyel!

  • Ortopédiai szakorvosi vizsgálat férfiaknak 27 000 Ft helyett 21 600 Ft-tól
*Dr. Hidas Péter esetében 32 000 Ft helyett 25 600 Ft
*Dr. Tunyogi-Csapó Miklós esetében 30 000 Ft helyett 24 000 Ft
*Dr. Váczi Gábor esetében 29 000 Ft helyett 23 200 Ft
*Prof. Dr. Szendrői Miklós esetében 32 000 Ft helyett 25 600 Ft
A kedvezményes szolgáltatás igénybe vehető Királyhágó utcai és Váci úti rendelőnkben.

Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!


 
A kedvezmény a 2020. november 2. és 30. között elvégzett ortopédiai szakorvosi vizsgálatra érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze, és a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján!

Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk. 
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.