A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes urológiai szakorvosi vizsgálat prosztatarákszűréssel

Hazánkban a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganattípus a prosztatarák. A betegség kezdetben rendszerint semmilyen vizelési vagy egyéb panasszal nem jár, ilyenkor a szűrés az egyetlen mód korai felismerésére és a teljes gyógyulásra. A rendszeres szűrés 45 év feletti férfiaknak javasolt, illetve családi érintettség esetén 40 éves kortól.

Szűrővizsgálat csomagunkat 2020. november 2. és 30. között 20% kedvezménnyel veheti igénybe!

  • Urológiai szakorvosi vizsgálat prosztatarákszűréssel 32 000 Ft helyett 25 600 Ft
* Prof. Dr. Romics Imre esetében 37 000 Ft helyett 29 600 Ft, míg Dr. Tenke Péter esetében 41 000 Ft helyett 32 800 Ft


Miből áll a szűrővizsgálat?


A vizsgálatokhoz két időpont egyeztetése szükséges! 

1. Vérvétel, melynek során a PSA-értéket (a prosztatarák szűrésére használt tumormarkert) vizsgáljuk. (Ehhez nem szükséges éhgyomorra érkezni.)
A vérvétel eredmények birtokában (minimum 2 munkanap elteltével):

2. Urológiai szakorvosi vizsgálat, melynek része a végbélen keresztüli tapintásos vizsgálat.A kedvezményes szolgáltatás igénybe vehető Nagy Jenő utcai és Váci úti rendelőnkben.

Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a vizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!* Az akció kizárólag a teljes vizsgálatsor elvégeztetése esetén érvényesíthető. Amennyiben PSA-szint megállapítás nem történik, az urológiai vizsgálat teljes áron vehető igénybe.

A kedvezmény a 2020. november 2. és 30. között elvégzett szűrővizsgálat csomagra érvényes. A vizsgálat 18 éves kor felett vehető igénybe. Más kedvezménnyel nem vonható össze, és a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján.

Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk. 
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.