A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kedvezményes szűrővizsgálatok férfiaknak

Egy átfogó egészségügyi szűrés csupán néhány órát vesz igénybe, de akár az életünket is meghosszabbíthatja. Vizsgáltassa ki magát Ön is! 

Válassza az Önnek legmegfelelőbb csomagot, és vegyen részt szűrővizsgálatunkon 2020. november 2. és 30. között 20% kedvezménnyel!

  • Optimum szűrővizsgálat férfiaknak 130 000 Ft helyett 104 000 Ft
  • Prémium szűrővizsgálat férfiaknak 230 000 Ft helyett 184 000 Ft
  • Góckutató szűrővizsgálat férfiaknak 190 000 Ft helyett 152 000 Ft 
 
A kedvezményes Prémium és Góckutató szűrővizsgálatok férfiaknak igénybe vehetők Nagy Jenő utcai és Váci úti rendelőnkben, a kedvezményes Optimum szűrővizsgálat férfiaknak a Királyhágó utcai rendelőnkben.

Telefonos bejelentkezéskor, kérjük, szíveskedjen jelezni, hogy a szűrővizsgálathoz a kedvezménykupont szeretné felhasználni!A kedvezmény a 2020. november 2. és 30. között elvégzett szűrővizsgálatra érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze, és a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra nem vonatkozik. Kérjük, hogy a kupont szíveskedjen kinyomtatva vagy okostelefonon keresztül bemutatni a recepción a vizsgálat napján!

Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk. 
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.