A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Október a nők hónapja

Minden év októbere a mellrák elleni küzdelem hónapja, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a korai felismerés fontosságára, valamint a megelőzésre. A Budai Egészségközpont is kiáll a világágszerte elterjedt kezdeményezés mellett, és a hónap során női pácienseink számos kedvezményt tudnak igénybe venni szakrendeléseinken. Tegyen Ön is egészsége megőrzéséért, és vegyen részt vizsgálatainkon!

Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk kedvezményesen női pácienseinknek.
Kattintson a választott vizsgálat linkjére és töltse le a kedvezménykupont!

Emlődiagnosztika (35 alatt ultrahang, 35 év felett emlődiagnosztikai csomag)
Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat HPV-szűréssel
Érsebészeti szakorvosi vizsgálat - nőknek
Optimum, Prémium vagy góckutató szűrővizsgálat - nőknek

A kedvezményes vizsgálatok 2020. október 5. és 30. között vehetők igénybe. Bejelentkezés szükséges. 
Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk. 
A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja itt érhető el.

Kapcsolódó témák

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

Intézetünkben negatív PCR-teszt felmutatása szükséges a szájon át történő és más testüregi vizsgálatok vagy beavatkozások igénybe vételéhez, abban az esetben, ha a páciens a vizsgálatot megelőző 3 hetes periódusban elvégzett PCR-tesztje pozitív volt.

A járványügyi helyzetben szolgáltatásaink iránti érdeklődés növekedésével párhuzamosan telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége is növekedett. A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.