A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Átalánydíjas szolgáltatások

Átalánydíjas szolgáltatások magánszemélyeknek

Átalánydíjas szolgáltatásainkat azoknak a saját és családjuk egészségéről felelősséggel gondolkodó magánszemélyeknek ajánljuk, akik megbízható egészségügyi háttérről kívánnak gondoskodni.Partnereink bármilyen megbetegedés esetén a Budai Egészségközpont teljes körű szakellátásának korlátlan igénybevételére jogosultak. Nem kell többé sem az SZTK-ban, sem a háziorvosnál várakozni, mert az alapellátás, táppénzbe vétel is része szolgáltatásunknak, ha partnerünk TAJ-kártyáját háziorvosunknak adja le.

Orvosaink segítséget nyújtanak a kórházi ellátás megszervezésében is, ha partnerünk bármely egészségi problémája miatt kórházi ápolásra szorul.

Forduljon szakembereinkhez!

Az ötszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 160 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 16 év tapasztalatait és 210.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.