• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Kismama torna

  A tornáról

  A kismama torna alkalmával lehetőséget kínálunk a várandósság alatt és a szülés után a szervezet statikai és élettani változásai következtében szinte törvényszerűen fellépő mozgásszervi panaszok megelőzésére és kezelésére.

  A tornát egyéni, vagy maximum 2-3 fős csoportokban végezzük. A hagyományos terhestornát (pl. légzéstechnika) a gerincet stabilizáló izmok speciális erősítésével egészítjük ki.

  Ezek a speciális izomerősítő gyakorlatok segítenek a fokozatosan növekedő súly miatt kialakuló gerincfájdalmak, valamint az izomzatban fellépő túlterhelés okozta fájdalmak csökkentésében, megelőzésében, és a súlypont áthelyeződése miatt a törzs súlyvonalának optimális megtartásában.

  Stretching gyakorlatok

  Segítenek a túlfeszült izmok ellazításában, és a hajlékonyság fokozásában.

  Relaxációs tréning

  Elősegíti a testi és lelki szempontból is megváltozott élettani állapot egyensúlyban tartását.

  További kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz az info@bhc.hu e-mail címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 330.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Foglaljon időpontot hétköznap 08:00 - 20:00 között a +36 1 489-5200 számon!

    

  Informatikai rendszer megújulás

  ×

  Átmenetileg szünetel az online foglalás. Részletek