A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kórházi szolgáltatások

Intézményünk fekvőbeteg magánkórházi részleggel is rendelkezik, ahol pácienseink kényelme érdekében olyan szolgáltatásokat alakítottunk ki, melyek megkönnyítik a kórházi tartózkodást. Az egy- és kétágyas fürdőszobás, illetve akadálymentesített fürdőszobás elhelyezéshez alapfelszereltség a televízió, hűtőszekrény és a vezetékes internet csatlakozás.

Fő profilunk a mozgásszervi gyógyászat

  • A mozgásszervi ellátás kiemelt területe a gerincsebészet és a gerincbetegségek nem műtéti ellátása, de lehetőség van nagyízületi (csípő- és térdprotézis) műtétek elvégzésére is. A sportsebészet területén sportorvosaink arthroscopos és feltárásos módszerrel többféle sebészeti beavatkozást végeznek, porcsérülések, szalagsérülések ellátására.
  • Rehabilitációs osztályunkon a korai mozgásszervi sebészeti beavatkozásokat követő mobilitás- és járásképesség helyreállításában, segédeszközök használatának betanításában, és állapotjavítás terén nyújtunk segítséget betegeinknek.
  • Kórházunkban kivizsgálásra és műtéti felkészítésre egyaránt lehetőség van. A Budai Egészségközpont megfelelő hátteret nyújt a kórházi bentfekvést igénylő, vagy a műtétek előtt szükséges általános belszervi és kardiovaszkuláris állapot felméréséhez. Intézetünkben teljeskörű laboratóriumi háttér, valamint széles és komplex diagnosztika áll rendelkezésre mindehhez: digitális röntgen, MR, CT, terheléses EKG, szív ultrahang. A kórházi ellátáshoz szükséges szakorvosi hátteret negyvenöt szakma képviseletében több mint 130 kiváló orvos közreműködő végzi, biztosítva ezzel a fekvőbeteg ellátáshoz elengedhetetlen konzíliárusi hátteret.

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

A cikk dr. Lajos Éva közreműködésével készült.