A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Gyógytorna videokonzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt, pácienseink biztonságos ellátása érdekében új szolgáltatást, gyógytorna videokonzultációt indítunk.

A gyógytorna videokonzultáció időtartama 25 vagy 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül gyógytornászainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK gyógytornászának hívását. Új pácienseink esetében az első alkalom az állapotfelmérést is magában foglalja.

A 25 perces gyógytorna videokonzultáció díja 6.000 Ft.

Az 50 perces gyógytorna videokonzultáció díja 10.000 Ft.


Hogyan zajlik a videokonzultáció?

Képzett gyógytornászaink célzott mozgásanyaggal és tanácsokkal látják el pácienseinket mozgásszervi panaszok esetén: deréktáji fájdalom alsó végtagi kisugárzással vagy anélkül, illetve nyak-vállövi fájdalom felső végtagi kisugárzással vagy anélkül. Emellett segítséget nyújtanak háti gerincet érintő problémák, csípő, térd, váll, kéz panaszok, valamint mozgásszegény életmód (több ülőmunka) és túlterhelés miatt kialakult izomfájdalom esetén. Valamint vállaljuk Intézetünkben gerinc műtéten átesett páciensek 6 hét utáni rehabilitációját. Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel kérjük azokat előzetesen beszkennelve küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre.

Fontos!

Új és már Intézetünkben gondozott pácienseink esetében is az ELSŐ ALKALOM mindenképpen 50 perc, ezt követően a gyógytornász dönti el, hogy a következő alkalmakkal 25 vagy 50 perces gyógytorna foglalkozás szükséges-e.

Ne kérjen videokonzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Hirtelen fellépő alsó- vagy felső végtagi bénulás, illetve jelentős izomerőcsökkenés
  • Széklet- vizelet visszatartási rendellenesség
  • Friss sérülés, esetlegesen felmerülő törés
  • Agyi történésből adódó bénulás (pl.: stroke)
  • Olyan belgyógyászati probléma, társbetegség, ahol az erősebb fizikai megterhelés kontraindikált

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a 489-5200 számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.