A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Kézsebészeti és traumatológiai személyes konzultáció

A kialakult járványügyi helyzet miatt pácienseink biztonságos ellátása érdekében a személyes kézsebészeti és traumatológiai rendeléseket átszerveztük. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő, online bejelentkezésre továbbra sincs mód. Ahhoz, hogy a betegirányítás gördülékeny legyen, a diszpécserszolgálatnak pontos információkra van szüksége, így aki megtagadja a válaszadást, azt nem áll módunkban fogadni. Azok a betegek, akik még nem jártak intézményünkben, vagy az utolsó megjelenés óta új, nem nálunk végzett vizsgálatokon, beavatkozásokon estek át, az orvosi dokumentációjukat minden esetben hozzák magukkal!

A kézsebészeti és traumatológiai rendelés időtartama 30 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek kapcsolatba. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján diszpécsereink jegyzik elő.  A kézsebészeti és traumatológiai konzultáció része a receptfelírás is.

A kézsebészeti és traumatológiai konzultáció díja 27.000 Ft.

Hogyan zajlik a rendelés és kiket tudunk ellátni jelen körülmények között?

Szakorvosaink a beteg fizikális vizsgálata után eldöntik szükség van-e képalkotó vizsgálatra (pl. röntgen) a diagnózis felállításához vagy sem. A diagnózis felállítását követően a pácienssel megbeszélik a kezelési lehetőségeket és kiválasztják a páciens számára megfelelő terápiát. 
Kezelést biztosítunk a következő tünetek esetében:
  • Kézsebészeti panaszok, csukló, könyök, nyak-vállövi panaszok.
  • Emellett segítséget nyújtanak csípő, térd, boka, láb panaszok, rándulások, húzódások, túlterhelés miatti izom, ín, vagy ízületi panaszok esetén is.
  • Amennyiben a páciens rendelkezik korábbi leletekkel a szakorvos ezekről is véleményt mond. Tekintettel arra, hogy az állami egészségügynek jelenleg a járványra kell koncentrálnia, szakorvosaink lehetőség szerint vállalják a korábban elkezdett kezelés folytatását. (sebek átkötözése, varratszedés, gipszlevétel, stb.)

Nem javasolt a konzultáció súlyos friss sérülések esetén, ahol több testtájékon törés lehetősége felmerül. Ne kérjen konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt, ha vérzéssel, és/vagy komoly végtag deformitással járó sérülése van.

Bejelentkezéshez és további információkért hívja diszpécser szolgálatunkat hétköznap 8:00 – 20:00 óra között a 06-1-489-5200 számon!