A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Memória ambulancia

A feledékenység a leggyakoribb panaszok egyike

Legtöbben egyszerűen az öregedés természetes velejárójának tekintik, és bár az életkor előrehaladtával valóban romlik az agy vérellátása, az emlékezőképesség időskori hanyatlása korántsem törvényszerű.

Memória ambulancia

A memóriazavar hátterében egész más okok is állhatnak: fáradtság, stressz, pszichés problémák, klimax, változókor, menopauza, túlzott alkohol fogyasztás. A feledékenység 65 éves életkor felett sok esetben az idegsejtek pusztulásával járó degeneratív idegrendszeri betegségek tünete.

Az új információk megjegyzésének zavara nem az életkor velejárója, az emlékezetnek idős korban sem kell romlania; a "korához képest" megjegyzés téves, az emlékezetzavar betegség tünete lehet.

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.