A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Memória ambulancia

A feledékenység a leggyakoribb panaszok egyike

Legtöbben egyszerűen az öregedés természetes velejárójának tekintik, és bár az életkor előrehaladtával valóban romlik az agy vérellátása, az emlékezőképesség időskori hanyatlása korántsem törvényszerű.

Memória ambulancia

A memóriazavar hátterében egész más okok is állhatnak: fáradtság, stressz, pszichés problémák, klimax, változókor, menopauza, túlzott alkohol fogyasztás. A feledékenység 65 éves életkor felett sok esetben az idegsejtek pusztulásával járó degeneratív idegrendszeri betegségek tünete.

Az új információk megjegyzésének zavara nem az életkor velejárója, az emlékezetnek idős korban sem kell romlania; a "korához képest" megjegyzés téves, az emlékezetzavar betegség tünete lehet.

Forduljon szakembereinkhez!

Az ötszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 200 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 250.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Orvosaink