A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Pszichológiai telefonos konzultáció

A telefonos pszichológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak pszichológiai vizsgálaton intézetünkben.

A pszichológiai telefonos konzultáció időtartama 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül pszichológusainkkal kerülnek összeköttetésbe. A konzultáció a járványügyi helyzetben kialakuló nehézségeken való túljutást, egy-egy körvonalazott problématerületen az elakadás oldását célozza meg, amely 1-3 alkalmas formában valósul meg – közös egyeztetés mentén. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK pszichológusának hívását.

A pszichológiai telefonos konzultáció díja 16.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Pszichológusaink a konzultáció során a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán felmerülő bármely aktuális, pszichológiai nehézséggel kapcsolatban (pl. karantén, izoláció pszichés hatásaival kapcsolatos nehézségek, kialakult helyzettel való megküzdés, aggodalmak, félelmek, erős szorongás, magány, kontrollvesztés, eszköztelenség érzése) nyújtanak segítséget. Továbbá tanácsokkal látják el fizikai tünetek megjelenése (alvásproblémák, mellkasszorítás, étvágytalanság stb.) kapcsán, illetve a megváltozott életvitel, munkavégzés okán önmaga és családja számára egy új, hatékony rutin kialakításában.

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap 
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200 
számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.