A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Emlő ultrahang

Az "Október a nők hónapja" akciónk keretén belül 20%-os kedvezményt nyújtunk hölgy pácienseinknek egyes szűrővizsgálatainkranőgyógyászati és érsebészeti vizsgálatokra, valamint emlődiagnosztikára

Mi a vizsgálat célja?

A vizsgálat során képet alkotunk az emlő szerkezetéről és a benne lévő elváltozásokról. Ultrahanggal különbséget lehet tenni a szöveti és a folyadékot tartalmazó képletek között valamint megállapítható, hogy a folyadék híg vagy sűrű jellegű. Látszanak a tág tejutak. Gyulladásos folyamatnál megállapítható, hogy van-e tályog képeződés, van-e szükség sebészeti beavatkozásra. Vizsgálathoz minden esetben hozzátartozik a hónaljak vizsgálata is.

Mikor alkalmazzuk?

35 éves kor alatt emlő diagnosztikában ez a választandó első lépés. Szükség esetén javasoljuk a mammográfiát. 35 éves kor fölött, mammográfia kiegészítő vizsgálataként használjuk. 35 éves kor felett önmagában daganat szűrésre nem elegendő.

Milyen előkészítés szükséges?

A vizsgálat előkészületet nem igényel.

Hogyan történik a vizsgálat?

A bőrre zselészerű anyag kerül, mely lehetővé teszi a vizsgáló eszköz és a bőr közötti jó kontaktust, melyre szükség van az ultrahang képalkotáshoz.

Mikor kontraindikált a vizsgálat?

Kontraindikáció nincs. Vizsgálat terhesség és szoptatás alatt is végezhető.

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.