A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

A végbél ultrahang vizsgálata

Mi a vizsgálat célja?

Elsősorban férfiaknál végezzük a prosztata, ondóhólyagok pontos szerkezetének megítélésére. Sebészeti céllal végbélelváltozások kiterjedésének vizsgálata. Virgo (szűz), fiatal nőknél a hüvelyi ultrahang helyett.

Milyen előkészítést igényel?

A vizsgálat reggelén legyen székletürítés. Ha spontán van, akkor más előkészítés nem kell, ha nincs, akkor reggel egy Glicerin kúp felhelyezése. Beöntés nem szükséges.

Hogyan végezzük a vizsgálatot?

A vizsgált testrészt szabaddá kell tenni.

Mikor kontraindikált a vizsgálat?

Abszolút kontraindikáció nincs. Gyulladt aranyér, vagy szűk végbélnyílás. A beteg írásos véleményt kap a vizsgálat után.

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.