A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Reumatológiai, gerincgyógyászati telefonos konzultáció

A telefonos reumatológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak reumatológiai vizsgálaton intézetünkben.

A reumatológiai, gerincgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos konzultáció része a javaslat az elsősorban vény nélkül is kapható fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő készítmények szedésére vagy külső alkalmazására.

Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

A reumatológiai, gerincgyógyászati telefonos konzultáció díja 18.000 Ft.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

Egészségügyi leletek konzultációja reumatológus gerincgyógyász szakorvosunkkal, amennyiben van korábbi, a panaszával összefüggő lelet a dokumentumokat kérjük előzetesen beszkennelve küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre.

Gondozott pácienseink esetében a reumatológus gerincgyógyász szakorvosunk tanáccsal, javaslattal látja el a pácienseket az alábbi tünetek, panaszok esetében: nyaki fájdalom, vállakba, karokba kisugárzó fájdalommal, zsibbadással vagy anélkül, illetve derékfájdalom, alsó végtagba kisugárzó fájdalommal, zsibbadással vagy anélkül. Emellett segítséget nyújt háti fájdalom, perifériás (csípő, térd, boka, váll, könyök) ízületek fájdalma és ínhüvelygyulladás esetén. Az intézetünkben gondozott oszteoporotikus páciensek részére javaslatot tesz a további gyógyszerszedés folytatására, tanácsot ad a napi kalcium és D-vitamin bevitelre vonatkozóan.

Fontos!

Ha szisztémás reumatológiai, immunológiai betegségben szenved, vagy biológiai terápia alatt áll kérjük az Önt gondozó intézetet keresse fel!

Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Kettős látás, beszédzavar végtagok féloldali gyengesége vagy ügyetlensége esetén, vagy ha az egész test féloldali zsibbadása vagy érzéketlensége, látótérkiesés, nyelészavar, egyensúlyzavar alakult ki akár átmenetileg is
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén
  • Gerincfájdalom mellett székelési, vizelési panasz járásnehezítettség alakult ki
  • Gerincfájdalom mellett felső vagy alsó végtagi gyengesége, bénulása lett
  • Koponyasérülést vagy gerincsérülést követően jelentkeztek panaszai

Bejelentkezéshez és további információkért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap
8:00 – 20:00 óra között a +36 1 489-5200
számon!

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.