2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Bemutatjuk új belgyógyászainkat!

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-08

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Belgyógyászati csapatunk idén több új taggal is bővült! Ismerjék meg őket és olvassák el rövid bemutatkozójukat!

    Dr. Borús Hajnal: belgyógyász, diabetológus szakorvos

    Dr. Borús Hajnal

    „Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A Budai Egészségközpont csapatához 2019-ben csatlakoztam. Elkötelezett híve vagyok az életmód terápiának, a prevenciónak. Belgyógyász- diabetológusként leginkább az inzulinrezisztens és a frissen diagnosztizált, 2-es típusú cukorbetegek gyógyulását szeretném segíteni. Ebben a folyamatban a betegek tehetnek a legtöbbet magukért. Vallom, hogy megfelelő együttműködés esetén ezek az állapotok visszafordíthatóak. Több mint 10 évet éltem Németországban, így németül vagy angolul beszélő pácienseket is fogadok."

    Dr. Visolyi Gergely: belgyógyász, diabetológus

    VisolyiGergely_400x300

    „Általános belgyógyászként több mint 6 éves kórházi tapasztalattal rendelkezem, emellett több évig dolgoztam felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátásban. Belgyógyász szakvizsgával rendelkezem 2018 óta, jelenleg endokrinológia szakvizsgámra készülök, valamint az I. sz. Belgyógyászati Klinikán terhességi cukorbetegség kutatási témakörben doktorandusz hallgató vagyok. Úgy gondolom, hogy a belgyógyászat az egyik legkomplexebb orvosi szakma. Az optimális gyógyszeres kezelés mellett fő feladatunk az étrendi/életmódbeli tanácsadás is. A legkülönfélébb általános belgyógyászati problémáknál próbálok pácienseim segítségére lenni és személyre szabottan, egyéni terápiát javasolni. A belgyógyászaton belül fő érdeklődési területem a cukorbetegség, illetve szövődményeinek diagnosztikája, kezelése, gondozása, valamint endokrinológiai betegségek kivizsgálása, terápiája, ezen belül is a pajzsmirigy betegségek kezelése.”

    A cikk Dr. Borús Hajnal, Dr. Visolyi Gergely közreműködésével készült.

     Tetszett ez a cikk? További érdekes és hasznos tartalmakért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont