A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Rendelőink

XII. kerület, Nagy Jenő utca 8.

Egészségközpontunk hivatalos székhelye. Ebben az elegáns épületben 13, minden szükséges eszközzel felszerelt rendelő található, ahol a szakorvosi vizsgálatok széles palettája mellett radiológiai és labordiagnosztikai tevékenységet folytatunk. Nyitva tartás: hétfő 7:10-21:00, pénteken 7:10-20:00. Itt végezzük a minden szervrendszerre kiterjedő komplex menedzserszűréseinket is.

XII. kerület, Királyhágó utca 1-3.

A Királyhágó utcai épületben 9 kiválóan felszerelt rendelőben hétfőtől csütörtökig 7:30-20:00-ig, pénteken 7:30-18:00-ig fogadjuk privát pácienseinket, valamint szerződött vállalati ügyfeleink számára itt biztosítjuk a foglalkozás-egészségügyi ellátást. A helyszínen kiváló orvostechnikai és diagnosztikai eszközpark áll szakembereink és pácienseink rendelkezésére (CT, MRI, UH, DEXA).

Ebben az épületben működik az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont Szakkórháza is. A kórházi szárnyban közfinanszírozott gerincgyógyászati járó- és fekvőbeteg ellátást végzünk.

III. kerület, Záhony u. 7. - Graphisoft Park

A 2011 tavaszán megnyitott rendelőben az erre a helyszínre szerződött vállalati ügyfeleink számára biztosítjuk a foglalkozás-egészségügyi ellátást és a rendszeres orvosi és asszisztensi jelenlétet.
  

Graphisoft park

Királyhágó utcai rendelőnk