2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Magánkórházi szolgáltatások
  Műtéti beavatkozások

  Magánkórházi szolgáltatások

  Magyarország egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatójaként a Budai Egészségközpont 70 ágyon kínál gyógyulási lehetőséget privát fekvőbeteg páciensei számára mozgásszervi (ortopédiai és traumatológiai), általános sebészeti és urológiai szakterületeken. A biztonságos, magas szintű ellátásról saját központi intenzív osztály és nemzetközileg elismert szakembergárda gondoskodik, akiknek munkáját világszínvonalú diagnosztikai és műtéti eszközpark segíti.

  Kérdés esetén kérjük, küldjön levelet a magankorhaz@bhc.hu címre!

  Privát fekvőbeteg részlegünk mögött teljes nagykórházi szolgáltatási környezet áll. Teljeskörű laboratóriumi és radiológiai (a privát ellátásban egyedülálló, világszínvonalú eszközparkkal) szolgáltatás érhető el éjjel nappal, a hét minden napján. Állandó orvosgárdánk éjszakai és ünnepnapi ügyeletet is biztosít, csakúgy, mint műtőink és egyéb kiszolgáló egységeink. Intenzív osztályunk a betegbiztonság legmagasabb fokán teljesít.

  A teljeskörű ellátásokhoz, valamint az esetleges szövődmények azonnali kezeléséhez szükséges szakorvosi hátteret 45 szakma képviseletében az állandó orvosgárdán túl több mint 300 kiváló közreműködő orvos biztosítja.

  Privát fekvőbeteg ellátás
  Privát kórterem - Budai Egészségközpont

  Szakterületek, melyek műtéti ellátást vagy más fekvőbeteg szolgáltatást nyújtanak intézetünkben:
   

  1. A mozgásszervek betegségeinek műtéti és nem-műtéti kezelése

  Ortopédia: térd- és csípőízületi, valamint boka- és vállízületi protézis-beültetés, vagy ilyen műtétek után kialakult szövődmények műtéti ellátása. Protézis-műtétek utáni rehabilitáció.

  Traumatológia (baleseti sebészet): a végtagok csontjainak és ízületeinek ficama, törése, szalagsérülése, bármely csontos én ízületben. Akut és sürgősségi ellátások.

  Gerincsebészet: a legmodernebb eljárásrendeknek megfelelő, világszínvonalú technikai környezetben, biológiai implantátumok használatával biztosított kulcslyuksebészeti eljárások csakúgy, mint kiterjesztett műtétek is elérhetők. További részletek a Gerincgyógyászati fekvőbeteg ellátás menüpont alatt.

  Sportsebészet: a legmodernebb technikával végzett ízületi tükrözések (artroszkópiák) bármely ízületben, kulcslyuksebészeti technikák. Sportsérüléseket követő rekonstrukciós műtétek széles spektruma, a műtét utáni rehabilitációt is beleértve. Nem–műtéti, de invazív technikák: speciális ízületi feltöltések, injekciós eljárások, manipulatív kezelési folyamatok.

  Kézsebészet: a csukló és az ujjak reumatológiai betegségei és sérülései után kialakult fájdalom és funkciózavar műtéti ellátása (pattanó ujj, ínhüvelygyulladások, ínszakadások, ízületi szalagsérülések, reumás csomók és zsugorok, stb).

  Rehabilitációs ellátások: bármely mozgásszervi sebészeti beavatkozást követő azonnali és késői rehabilitáció, a járó- és fekvőbetegeként történő gondozási formák kombinálásával szervezett szakellátás.
   

  2. Általános sebészet

  Az általános sebészet felöleli a fej-nyak és a hasi sebészet minden területét. A modern endoszkópos műszerparkkal végzett minimál invazív műtétek mellett a kiterjedt feltárásokat igényló elváltozások ellátását nagy gyakorlattal rendelkező, elismert specialistáink nyújtják.

  Privát fekvőbeteg ellátás
  Privát kórterem - Budai Egészségközpont

  3. Urológiai ellátás

  Intézetünk kiterjedt prevenciós és szűrési tevékenysége országos jelentőségű. Műtéti ellátásunk orvostechnológiai háttere minden összehasonlítást kiáll. Az ivarszerveken végzett kisebb beavatkozások ambulanter történnek, kórházi befekvést nem igényelnek. A legkorszerűbb felszereltségű endo-laparoszkópos apparátus lehetővé teszi a húgyúti, prosztata- és vesebetegségek ambuláns vagy egynapos ellátás keretében végzett műtétjeit ugyanúgy, mint a szükség esetén kiterjedt műtéti beavatkozásokat vagy radikális laparoszkópos urológiai műtétek elvégzését is.

  Magyarországon Intézetünk az elsők között végez MRI-ultrahang fúziós prosztatabiopsziát, a nemzetközi orvostechnika legmodernebb készülékével. Ezzel az eljárással a prosztata daganatos elváltozásainak szövettani vizsgálatához tudunk szövetmintát nyerni a bőrön keresztül altatásban bevezetett vékony cső útján, amelyet a készülék rendkívüli pontossággal a gyanús területekre irányít. Az eljárás során akár 15-20 szövetminta is kinyerhető, maximálisra emelve a vizsgálat precizitását és biztonságát. A jelenleg máshol használatos technikákkal (amelyek a végbélen keresztül vezetett szúrással történnek) szemben jelentősen csökken a fertőzések kockázata is.
   

  Kórházi elhelyezés

  Pácienseink kényelme érdekében kellemes és nyugodt környezetet alakítottunk ki, melyek megkönnyítik a kórházi tartózkodást: az egy- és kétágyas fürdőszobás kórtermeinkben alapfelszereltség a televízió, a hűtőszekrény, a WIFI-csatlakozás. Betegeink igényei szerint dietetikai, masszőr és gyógytornász szolgáltatás is rendelkezésre áll (ezek természetesen betegségtől függően az alap ellátási csomag részét is képezhetik).

  Privát kórterem - Budai Egészségközpont
  Privát kórterem - Budai Egészségközpont

  Saját konyhánk minden igényt ki tud elégíteni. Jól képzett személyzetünket elismert és ambiciózus séf vezeti, egyedi menü összeállítására minden esetben lehetőség van. Az étkezést önálló stáb szolgálja fel, egyedileg összeállított, zárt tálca-rendszerben. A főétkezések között lehetőség van gyümölcs, egészséges üdítők vagy frissítők felszolgálására is.
   

  Műtét előtti vizsgálatok

  A Budai Egészségközpontban biztosítjuk a műtét előtti vizsgálatok elvégzését is, amely az adott betegségtől függően szerteágazó is lehet. Minden műtét előtt altatóorvosi konzultáció kötelező, aminek célja a műtéti érzéstelenítéssel (altatással) kapcsolatos rizikó felmérése, annak minimalizálására. Ehhez minden esetben szükséges teljeskörű laborvizsgálat, mellkasröntgen és EKG (de az altatóorvos más vizsgálatokat is szükségesnek tarthat).

  A kivizsgálások és a befekvés megszervezése minden szakterületen a Budai Egészségközpontra jellemző gondossággal történik. A minőségi szemlélet – a magán járóbeteg ellátásban megszokott módon – nemcsak az orvosi munkát, hanem a teljes folyamatot meghatározza a bejelentkezéstől a tájékoztatáson, a higiénén és étkeztetésen át a betegjogok tiszteletéig. A betegek biztonságát és az ellátás színvonalát standardizált minőségirányítási rendszer garantálja.

  Privát kórterem - Budai Egészségközpont
  Privát fekvőbeteg ellátás

  A páciens osztályon történő elhelyezésével és tartózkodásával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén felvilágosítást a hozzátartozók részére a következő telefonszámon biztosítunk:

  V. emeleti ápolási egység +36 1 887 7974
  II. emeleti ápolási egység +36 1 887 7951

  A hazatávozást követően az osztályon felejtett személyes használati tárgyakat kérjük, hogy a talalttargyak@bhc.hu címen jelezzék számunkra.

  Páciens visszajelzés privát fekvőbeteg osztályunkról

  Tekintse meg videónkat, melyben Dr. Hidas Péter PhD osztályvezető főorvos mutatja be magánkórházi szolgáltatásainkat!

  Ismerje meg filmünkből magánkórházi osztályunk betegbiztonságának legfőbb garanciáját, az intenzívterápiás osztályt és high-tech műtői környezetünket!


  Tudjon meg mindent cikkünkből modern, organikusan fejlődő magánkórházi részlegünkről!
   

  Telefonos időpontfoglalás - Budai Egészségközpont

  Érdeklődés esetén kérjük, küldjön levelet a magankorhaz@bhc.hu címre!