2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Bőrgyógyászati telefonos konzultáció

  A telefonos bőrgyógyászati konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak bőrgyógyászati vizsgálaton intézetünkben.

  A bőrgyógyászati telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos bőrgyógyászati konzultáció része – tünet alapján, az ismert dokumentáció birtokában – a receptfelírás is.

  Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  Szakorvosaink segítséget nyújtanak olyan bőrtünet esetén, ami néhány napja jelentkezett, és erről testtáj szerint ill. helyileg jó felbontású fotót küld a páciens. Lehetőség van továbbá rendszeres bőrgyógyászati gyógyszerszedésről (gomba kezelés vagy pattanásos bőr) való egyeztetésre, megalapozott dokumentációval, amelyet előzetesen beszkennelve kérjük küldjön el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. Az előzőleg említett, bőrtünetről készített fotókat is erre a címre várjuk.

  Gondozott pácienseink esetében lehetőség van szövettani leletről, labor eredményről való konzultációra vagy kiújuló bőrgyógyászati tüneteiről való egyeztetésre. Amennyiben új bőrgyógyászati tünet jelentkezik, a fent leírt módon készített és beküldött fotó alapján konzultálhat szakorvosunkkal. Más szakmában felírt gyógyszerről egyeztetés a gondozott bőrgyógyászati alapbetegséggel kapcsolatosan (pl. immunterápia pikkelysömör esetén) és a szakorvos által írható gyógyszerekről. Megfelelő előzetes dokumentációval alapján szakorvosi javaslatot is ki tudunk állítani.

  A konzultáció részeként felvilágosítást nyújt szakorvosunk, hogy a járványügyi helyzetben milyen gyógyszereket érdemes vásárolni, szükség esetén pedig receptet ír fel.

  Fontos!

  Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet (pl. májfunkciót tartalmazó laboreredmény gomba ellenes bőrgyógyászati kezelésben stb.), akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.

  Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Hirtelen fellépő, hólyagos bőr és nyálkahártya elváltozások jelentkezése esetén
  • Akut gyógyszer vagy csípés okozta allergiás reakcióval és arcoedemával

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Várja a tavaszt egészségesen!

  Fül-orr-gégészeti, sebészeti és neurológiai vizsgálatok 20% kedvezménnyel