2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Magánkórházi szolgáltatások
  Műtéti beavatkozások

  Urológiai műtétek

  Az általános urológiai ellátás keretében egy- és többnapos beavatkozásokra van mód.

  Kérdés esetén kérjük, küldjön levelet a magankorhaz@bhc.hu címre!

  Magánkórházunkban modern, csúcstechnológiás endoszkópos és laparoszkópos eszközparkkal felszerelt, újépítésű műtőblokk áll rendelkezésre. Továbbá az ún. mesterséges intelligencia-támogatott fúziós prosztatabiopsziának nemzetközi referenciaközpontként teremtettünk otthont. Betegeink ellátását nagy gyakorlattal rendelkező, elismert specialisták végzik.

  Az urológiai beavatkozást igénylő páciensek az újonnan kialakított 70 ágyas mátrix osztályon kerülnek elhelyezésre egy vagy két ágyas, tágas, külön fürdőszobával felszerelt prémium színvonalú kórtermekben.

  Szakértelem és biztonság

  Osztályunkon mesterséges intelligencia-vezérelt, gáton keresztüli fúziós prosztatabiopszia kivitelezésére is van lehetőség. Ezzel a fertőzési rizikó minimalizálása mellett milliméter pontos diagnosztikát biztosítunk, így leletként olyan térképet nyújtunk, amelyet későbbi kezelőorvosa is hasznosítani tud az esetleges prosztatarák optimális terápiájához. 2022-re több, mint 100 hazai és külföldi páciens vizsgálatát végezte sikerrel nemzetközi referenciacentrumunk.

  Intézetünkben folyamatosan bővítjük az egy- és többnapos sebészeti profiljainkat. Egyedi esetek kivitelezésére is teret, szakmai felügyeletet és modern eszközparkot biztosítunk.

  Jelenleg uroradiológiai diagnosztikánk keretein belül a húgyutak kontrasztos festése (retrograd urethro-cisztográfia) mellett speciális fényforrással (NBI) tudjuk akár a húgyuti daganatok pontosabb felismerhetőségét segíteni. Eszközparkunkkal merev és flexibilis felsőhúgyuti tükrözések, mintavételezések, kontrasztos festések is kivitelezhetőek.

  Endourológiai modern tornyunk lehetőséget ad különféle jó- és rosszindulatú (pl. kövek, jóindulatú prosztata megnagyobbodás, hólyagdaganat stb.) problémák műtői körülmények közti megoldására.

  Állandó jelleggel elérhető nyílt nemiszervi beavatkozások, mintavételezések csakúgy elvégezhetőek intézetünkben, mint a jelenleg egyedi szervezésben tervezhető, bizonyos laporoszkópos beavatkozások.

  Intézményünk biztosítani tudja a többnapos ápolást és osztályos megfigyelést, ezért az ezt igénylő sebészeti ellátásokra is van lehetőség, valamint a társbetegségekkel bíró, vagy idősebb pácinesek részére is elérhetőek szolgáltatásaink, amennyiben ez szakmailag indokolt. A 24 órás orvosi személyes felügyelet mellé urológiai háttérügyeletet is nyújtunk operált betegeink számára.

  Szekciónk működését és a biztonságos betegellátást segítik az intézeten belül megtalálható társszakmák (pl. belgyógyászat, ortopédia, sebészet, traumatológia), illetve a radiológiai és gasztroenterológiai részleg, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt, pár éve teljesen megújult 24 órában elérhető 10 ágyas intenzív terápiás osztály is.


  Tekintse meg videónkat melyben laparoszkópos urológiai műtéteinket mutatjuk be!

  Ismerje meg filmünkből magánkórházi osztályunk betegbiztonságának legfőbb garanciáját, az intenzívterápiás osztályt és high-tech műtői környezetünket!


  Tudjon meg mindent cikkünkből modern, organikusan fejlődő magánkórházi részlegünkről!
   

  Telefonos időpontfoglalás - Budai Egészségközpont

  Érdeklődés esetén kérjük, küldjön levelet a magankorhaz@bhc.hu címre!