• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Budai Egészségközpont Akadémia

  Küldetés

  Az akadémia szó egy ókori olajfaliget neve, ahol Platón tartotta előadásait. Ezért a szó jelentéskörébe még ma is az oktatáshoz kapcsolódó tevékenységek tartoznak, és az iskola szinonimájaként használjuk – legyen szó művészeti, katonai vagy speciális szakképző intézetről. A másik jelentése a XVII. század óta terjedt el: meghatározott alapelveket elfogadó értelmiségi társaság.

  bek-akademia-kint

  A 2020-ban alapított BEK Akadémia a tudományos társaságok oktatói hagyományait ötvözi a progresszív és modern vállalati kultúra elvárásaival. Ennek értelmében a Budai Egészségközpont valamennyi oktatási és továbbképzési tevékenységét ezentúl a BEK Akadémia mint egyetlen organizáló központ fogja össze. A továbbképzési programok célja hozzájárulni ahhoz, hogy a Budai Egészségközpont a kurrens hazai és nemzetközi orvoslási trendekkel naprakész maradjon, és piacvezetői státuszát ezentúl is megőrizze. Másfelől, a munkavállalók számára szervezett összehangolt képzések az intézet folyamatos fejlesztéseire és újításaira készítik fel az intézet dolgozóit. De a BEK Akadémia égisze alatt különféle, az egészségmegőrzést szorgalmazó kiadványok is megjelennek, így tágabb értelemben népegészségügyi feladatokat is ellát.

  A BEK Akadémia igazgatója az intézet vezetője, dr. Varga Péter Pál ügyvezető igazgató. Az operatív igazgató, aki a struktúra teljeskörű működéséért felelős, dr. Várszegi József főorvos.

  A BEK Akadémia keretein belüli rendezvények két nagy csoportra oszlanak. A belső oktatási és továbbképzési programok a Budai Egészségközpont munkavállalói számára szerveződnek: szakmai tanfolyamok orvosaink, pszichológusaink, gyógytornászaink és szakápolóink részére; a cég életében zajló változásokhoz fűződő szervezeti továbbképzések; illetve olyan események, melyek a szakmai fejlődést, innovációt és a szervezeti kultúra megerősítését szolgálják. A külső oktatási és továbbképzési programok keretében pedig betegoktatások és betegedukációs képzések; szakmai konferenciák; és vállalati partnereink számára szervezett networking rendezvények kerülnek megszervezésre.

  A BEK Akadémia a Budai Egészségközpont etikai mozgatórugói mentén működik, aminek alapja szintén az élet tisztelete és az egészség megőrzése, így alapvető értékeik is közösek: innováció, szakértelem, komplexitás, segítőkészség, szervezettség, hitelesség, elérhetőség, megbízhatóság, igényesség, együttműködő készség és odafigyelés.