2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Nephrológiai telefonos konzultáció

  A telefonos nefrológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak nefrológiai vizsgálaton intézetünkben.

  A nephrológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos nephrológiai konzultáció része a receptfelírás is.

  Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

  A telefonos nefrológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak nefrológiai vizsgálaton intézetünkben.

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  Szakorvosaink tanácsokkal látják el pácienseinket a hirtelen fellépő tüneteik esetében (pl: vizelési panaszok (gyakori inger, csípő vizelet, vérvizelés), laborleletben szereplő fehérje ürítés a vizeletben, továbbá vesegyulladás (glomerulonephritis) gyanúja vagy fennallta, tubulointerstitialis nephritis (közte vesemedencegyulladas) gyanúja vagy fennállta esetén. Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat a orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond, indikáció esetén pedig receptet ír fel.

  Gondozott pácienseink esetében a betegségek gyógyszerelése és tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. Például: polycystas vesebetegseg,, diabeteses nephropathia (cukorbetegségben kialakult vesekárosodás), hypertoniás nephropathia (magasvérnyomás mellett kialakult vesebetegség), vese erek arteriosclerosisa (érelmeszesedése), a vesefunkciók romlása. Diagnosztikus vizsgálatokat javasol, kezdeményez és terápiás javaslatokat nyújt a fenti esetekben a nephrológus.

  Nem a nephrológus ad véleményt urológiai betegségek (a vesék és húgyutak daganatos betegségek, a vesék és a hólyag köves betegségei, a prosztata betegségei, gyakori éjszakai vizelés), vizelettartási rendellenességek vagy nőgyógyászati betegségek esetében.

  Fontos!

  Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet, akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban felírni.
   

  Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Abban az esetben, ha az egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar jelentkezik
  • Ismert vesekövesség mellett jelentkező, akár hidegrázással lázzal járó derék fájdalom, vesetáji görcs, elakadt a vizelete vagy elcsöpög azaz ún. inkontinencia esetén
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén
  • Csillapíthatatlan hányás vagy véres hányás

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább