• Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
    Szakrendelések

    Radiológia

    Radiológiai osztályunkon kiváló szakemberek irányításával, modern és folyamatosan bővülő eszközparkkal, az intézményünkben megtalálható 45 orvosi szakterület aktív támogatásával segítjük betegeink gyógyulását.

    Csúcskategórias MR gép.

    Gépparkunk

    Digitális röntgen: Siemens Multix Fusion: Max és Impact illetve ddR Formula gépek - az utóbbi röntgen berendezés jelenleg a világ élvonalába tartozik

    Mammográf: Hologic Selena és Siemens  Mammomat Revelation

    Ultrahang: számos magas kategóriás gép, olyan nagy márkáktól mint Siemens, Philips, Hitachi és GE

    CT: Siemens Somatom go.Top

    Magyarországon elsőként a Budai Egészségközpont radiológiai osztályára került 1,5 Tesla erősségű Magnetom Amira típusú MR-berendezés, majd a legújabb 3 Teslás Magnetom Lumina. Ez a Siemens legújabb fejlesztése, amely számos olyan funkciót és újítást rejt magában, amely egyedülállóvá teszi ebben a kategóriában. 3 Tesla mágneses térerővel dolgozik, ami alkalmas az összes szerv vizsgálatára.

    MR, CT és DEXA készülékeink az Országos Gerincgyógyászati Központban üzemelve segítik a mozgásszervi betegségek teljes körű diagnosztikáját.
     

    A RTG, CT és MR felvételeket digitálisan tároljuk, CD-n bocsátjuk Pácienseink rendelkezésére. Az ilyen típusú vizsgálatok döntő többsége esetén közvetlenül a vizsgálatot követően, a helyszínen van lehetőség kikérni a képi anyagot CD-n. Bizonyos típusú vizsgálatok esetén azonban (képi utómunka miatt) nem áll módunkban azonnal kiadni a felvételeket, csak utólag vehetők át személyesen, vagy meghatalmazott útján.

    A felvételek alapján készülő írott radiológiai véleményhez Pácienseink a leletkiadásra vonatkozó nyilatkozatukban megjelölt módon juthatnak hozzá (vagy elektronikusan online felületünkről letöltve, vagy személyesen, vagy meghatalmazott útján – nyilatkozatuknak megfelelően). A vizsgálattípusokhoz kapcsolódó leletezési időkről Ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

    Gyakran ismételt kérdések

    Vizsgálatok


    Kapcsolódó cikkek


    Tekintse meg a Dr. Puhllal készült videóinterjút, és tudja meg, miért minősül világszínvonalúnak a Budai Egészségközpont radiológiai osztálya!

    Mire számíthat a páciens egy ultrahang-, röntgen-, CT- vagy MR-vizsgálaton, és mire jó a kontrasztanyag? Tudja meg videóinterjúnkból!

    Ha a páciens COVID-fertőzésre utaló tüneteket mutat, szakorvosi döntés alapján antigén gyorsteszt elvégzését kérhetjük.

    Forduljon szakembereinkhez!

    A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 21 év tapasztalatait és 380.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 08:00-20:00 között fogadja pácienseink hívását.

    Ajándékozzon egészséget!

    Gondoskodjon féltett családtagja egészségéről vagy lepje meg saját magát ajándékkártyánkkal!