2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Kedvezmények
  Korábbi promócióink

  Áprilisban kedvezményes az Optimum szűrővizsgálat és a reumatológia szakrendelés

  A szűrővizsgálatoknak köszönhetően általános egészségi állapotunkról kaphatunk információt és számos kóros állapot azelőtt felismerhető, hogy bármilyen klinikai tünetet tapasztalnánk. Ebből kifolyólag állítottuk össze az Optimum szűrővizsgálati csomagunkat, amit elsősorban kevesebb stressznek és kockázati tényezőnek kitett pácienseinknek ajánlunk.

  A fokozott szellemi, lelki és fizikai megterhelés következtében felerősödhetnek a mozgásszervi panaszok is, mint pl. a derékfájás, amelyeket a reumatológiai szakrendelésen kezelnek. Ha szeretne egészségi állapotáról átfogó képet kapni vagy mozgásszervi problémákat tapasztal vegye igénybe Optimum szűrővizsgálatunkat, vagy jöjjön el reumatológia szakrendelésre 20% kedvezménnyel!

  A mozgásszegény életmód, az ülő-foglalkozás, a pszichés stressz mind olyan tényezők, melyek bizonyos megbetegedések kialakulásának kockázatát növelik, jellemzően a cégek közép- és felső vezetői vannak kitéve fokozott pszichés terhelésnek. Szűrővizsgálati csomagjaink remek lehetőséget nyújtanak, hogy az általános egészségi állapot felmérését néhány órán belül elvégezhessük.

  Forduljon reumatológushoz, ha a test bármely részén csont-, izom-, vagy ízületi fájdalom jelentkezik, illetve deformitást és beszűkült mozgástartományt tapasztal! Ha felmerül a csontritkulás gyanúja, akkor a megelőzés szempontjából elengedhetetlen szűrővizsgálathoz is a reumatológus szakorvos nyújt segítséget.

  Vegyen részt Optimum szűrővizsgálaton és/vagy reumatológiai szakorvosi vizsgálaton 2022 április 1-30. között 20% kedvezménnyel!

  • Optimum szűrővizsgálat 140 000 Ft helyett 112 000 Ft

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra nem vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat vagy tanácsadás napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.

  • Reumatológiai szakorvosi vizsgálat 29 000 Ft helyett 23 200 Ft

  *Dr. Szijártó Katalin esetében 32 000 Ft helyett 25 600
  *Dr. Ferenc Mária esetében 32 000 Ft helyett 25 600

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiegészítő vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra (pl. injekciós kezelés) nem vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük töltse le az alábbi kupont és a vizsgálat vagy tanácsadás napján mutassa be okostelefonján vagy kinyomtatva.

  Reumatológia kedvezményes kupon - 2022. április

  Mit foglal magába az Optimum szűrővizsgálat?

  - Általános vizsgálatok
  vérnyomás, pulzus, testmagasság, testsúly, testtömeg index-BMI, derék körfogat mérés

  - Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok
  vérkép, süllyedés, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, LDL-, HDL-koleszterin, vércukor, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, ALP, húgysav, bilirubin, vas, vaskötő kapacitás, vizelet, széklet-vér vizsgálat 40 év felett, PSA-tumor marker vizsgálat (40 év felett, férfiak részére), TSH (nők részére)

  - Radiológiai diagnosztikai vizsgálatok
  kétirányú mellkas röntgen, áttekintő hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat, emlődiagnosztika (emlő ultrahang 40 év alatt, mammográfia 40 év felett, nők részére)

  - Egyéb diagnosztikai vizsgálatok
  EKG (12 csatornás nyugalmi), csontsűrűség mérés - ODM (sarokcsont, ultrahangos módszerrel, 40 év feletti nők részére), arteriográfiás vizsgálat (érfal rugalmasság mérés)

  - Szűrővizsgálatok
  belgyógyászati szűrővizsgálat, manuális végbél vizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat, urológiai szűrővizsgálat, prosztata vizsgálat (férfiak részére), nőgyógyászati szűrővizsgálat, citológia, hüvelyi ultrahang

  - Összefoglaló vélemény
  az eltérések véleményezése, javaslatok

  - Egyszeri kiegészítő leletkonzultáció, tanácsadás
  a szűrővizsgálatot követő 90 napon belül, külön egyeztetett időpontban

  - Egyes kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok a vizsgálat napján 50% kedvezménnyel
  Hepatitis A, B, C szűrés és oltottság ellenőrzése, TSH, D-vitaminszint mérés, HbA1c mérése, CK enzimszint mérés egyedi kérésre a vizsgálat napján

  - Kedvezményes kontroll és labor vizsgálatok
  A javaslatok alapján 90 napon belül elvégzett kiegészítő vizsgálatok díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

  Milyen panaszokkal, betegségekkel forduljon reumatológushoz?

  A reumatológia az orvostudomány azon ága, amely széles körű diagnosztikai háttérrel biztosítja a perifériás ízületek és a gerinc gyulladásos, kopásos eredetű megbetegedéseinek, valamint az anyagcsere betegségeknek (például a csontritkulás) a szakszerű ellátását és gondozását.
  A reumatológiai betegségek interdiszciplináris volta miatt a kérdéses esetekben rendszeresen konzultálnak a társszakmák képviselőivel.

  Leggyakoribb reumatológiai betegségek:

  • rheumatoid arthritis
  • több szervet érintő autoimmun betegségek (pl. szisztémás lupus erythematosus, szisztémás sclerosis)
  • spondylitis ankylopoetica (Bechterew-kór)
  • pikkelysömörhöz (psoriasis) társuló ízületi gyulladás
  • csontritkulás
  • derékfájás, nyaki és háti panaszok
  • arthrosis (porcok károsodása miatt kialakuló ízületi degeneráció
  • különböző ízületi fájdalmak (váll, könyök, csukló, csípő, térd, boka)

  Intézetünkben maximálisan eleget teszünk a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek, és a koronavírus elleni lehetséges védekezés számos formáját foganatosítjuk.
  A Budai Egészségközpont vonatkozó betegbiztonsági protokollja ITT érhető el.