2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Dietetikai telefonos konzultáció

  A telefonos dietetikai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak dietetikai vizsgálaton intézetünkben.

  A dietetikai telefonos konzultáció időtartama 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül dietetikusainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK dietetikusának hívását.

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  A telefonos dietetikai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak dietetikai vizsgálaton intézetünkben.

  Dietetikusunk a tünetek, alapbetegségek alapján az ismert dokumentáció birtokában teljes körű táplálkozási tanácsadást végez. Ehhez a kapcsolódó leleteit előzetesen beszkennelve kérjük küldje el az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre. A dokumentáció alapján megtörténik a teljes körű táplálkozási anamnézis felállítsa és a táplálkozási kórtörténet vizsgálata. Dietetikusunk feltárja és kiértékeli az esetleges táplálkozási hibákat és ez alapján tanácsokkal látja el a pácienst, illetve egy étrendi mintát is átbeszél.

  Dietetikusunk visszacsatolást ad a táplálkozási attitűdökről és korrigálja a táplálkozási hibákat. Emellett lehetőség van a kiértékelt adatok átadására, elemzések eredményeinek átbeszélésére. A telefonos konzultáció során történhet étkezési napló kiértékelés, étrendi hibák javítása és szükség esetén táplálkozási tanácsadás kiegészítése, felmerülő táplálkozási problémák megbeszélése.

  Dietetikusunkat keresheti preventív, egészségmegőrző táplálkozás kapcsán, külön hangsúlyt fektetve az aktuális járványhelyzetre az étrend vonatkozásában. Továbbá segítséget nyújthat a következő problémákkal kapcsolatban is: elhízás, testsúlycsökkentés, sporttáplálkozás, evészavarok és testképzavarok, anyagcserebetegségek, emésztőrendszeri megbetegedések.

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább