2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Kardiológiai telefonos konzultáció

  A telefonos kardiológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak kardiológiai vizsgálaton intézetünkben.

  A kardiológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. Az Intézetünkben kardiológiai gondozás alatt álló pácienseink számára a telefonos konzultáció része a receptfelírás is.

  Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

  Telefonos elérhetőség gomb

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  Szakorvosaink a gondozott kardiológiai betegségek, magasvérnyomás, ritmuszavar gyógyszerelését és tanácsadást végeznek. Amennyiben a páciens rendelkezik kapcsolódó leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond vagy akár más szakmában gondozott betegséggel kapcsolatos kardiológiai véleményt ír. A gyógyszerelésben számos kardiológiai probléma esetén (pl. kiugró vagy ingadozó vérnyomás, ismert szívelégtelenség, krónikus pitvari fibrilláció, ödéma és testsúlyemelkedés esetén a vízhajtó dózisának módosítása) tud segítséget nyújtani. A páciens állapota alapján szükség esetén a szakorvos kontroll laborvizsgálatot ítélhet meg. Emellett lehetőség van a már folyamatban lévő terápiák (ismert nyaki érszűkület, alsó végtagi elzáródást okozó érbetegség, mélyvénás betegség, visszeresség, cukorbetegség, köszvény) kontrolljának megbeszélésére, vagy akár a Wiwe készülék használatánál tapasztalt eredményekről való konzultálásra. Szív-és érrendszeri rizikófaktorok jelenléte esetén a szakorvos rizikó score számolást végez és esetlegesen terápia bevezetéséről dönthet. Amennyiben a páciens ismert, műtétet még nem indokló billentyű betegségben szenved, szakorvosunk tanáccsal látja el a további teendőket és gyógyszerelést tekintve. Ezen felül szükség esetén lehetőség van egy éven belül megadott szakorvosi javaslat dokumentálására a háziorvos felé.

  A telefonos kardiológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak kardiológiai vizsgálaton intézetünkben.

  Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább