2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Allergológiai telefonos konzultáció

  A telefonos allergológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak allergológiai vizsgálaton intézetünkben.

  Az allergológiai telefonos konzultáció időtartama 15 perc, amely során a pácienseink közvetlenül szakorvosainkkal kerülnek összeköttetésbe. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK szakorvosának hívását. A telefonos allergológiai konzultáció része a receptfelírás is.

  Kérjük külön jelezze, ha nem e-receptet kíván felíratni.

  A telefonos allergológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak allergológiai vizsgálaton intézetünkben.

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  Szakorvosaink tanácsokkal látják el pácienseinket étel elfogyasztásához kapcsolódó panaszok esetében (ájulásérzés, gombócérzés a torokban, csalánkiütés, erős hasi fájdalom, híg székletürítés, haspuffadás). Emellett segítséget nyújtanak, ha a páciensnél akutan vagy hosszabb ideje fennálló csalánkiütés van jelen. Illetve vizes orrfolyás, tüsszögés, orrdugulás, szem-és torokviszketés, nehézlégzés panaszokkal is fordulhatnak hozzánk. Amennyiben a páciens rendelkezik leletekkel és előzetesen beszkennelve elküldte azokat az orvosilelet@bhc.hu e-mail címre, a szakorvos ezekről is véleményt mond.

  Gondozott pácienseink esetében a gondozott allergiája immunterápiájának megkezdése, folytatása, tanácsadás történik a beteg kartonja alapján. A korábban beállított terápia mellett nem javuló tünetek, a korábbiaktól eltérő időszakban jelentkező tünetek, a korábbi tünetektől eltérő panaszok, jelenlegi gyógyszerei adagolására ill. kiegészítő gyógyszerelésre is javaslatot tesz a szakorvos, illetve tanácsokkal látja el a pácienst felső légúti tünetek kezelésével kapcsolatban. Szakorvosunk rendelkezésre áll abban az esetben is, ha más szakmában gondozott betegséggel kapcsolatos gyógyszerfelírás összeegyeztetésére van szükség az Ön légúti allergiás alapbetegségével. Ki tudunk állítani szakorvosi javaslatot gyermek-tüdőgyógyászati alapbetegségek esetén gyógyszerfelíráshoz.

  A konzultáció részeként felvilágosítást nyújt szakorvosunk, hogy a járványügyi helyzetben milyen gyógyszereket érdemes vásárolni, szükség esetén pedig receptet ír fel.

  Fontos!

  Ha gyógyszereléséhez nincs megfelelően alátámasztott dokumentáció vagy vizsgálati lelet, akkor ügyeleti jelleggel csak egy dobozzal áll módunkban írni.

  Ne kérjen telefonos konzultációt, hanem azonnal hívjon mentőt a következő esetekben:

  • Mellkasi nyomás és szapora, kapkodó légzés vagy nehézlégzés esetén
  • Szapora, kapkodó légzés vagy félrenyelés
  • Erős, gyors szívdobogásérzéssel járó epizódok esetleg szédüléssel vagy ájulásszerű rosszullétekkel
  • Abban az esetben, ha az egyik egyik oldali végtag elgyengül, beszédzavar, szájzug-aszimmetria kíséri vagy erős fejfájás és látászavar
  • Eszméletvesztés, 210/120 Hgmm feletti vérnyomásértékek
  • Erős vérzéssel járó sérülés vagy végtagdeformációval járó sérülés esetén

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább