2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Gyógytorna - fizioterápia

  A gyógytorna specifikus fizioterápiás eljárás, amely más módszerrel nem helyettesíthető. A gyógytornász-fizioterapeuták a nemzetközi irányelveknek megfelelően betegvizsgálatot végeznek, mozgásszervi diagnózis állítanak fel, melynek alapján egyénre szabott kezelési tervet és terápiás célt határoznak meg. 

  Iratkozzon fel hírlevelünkre és vegye igénybe gyógytorna - fizioterápia szakrendelésünket 15% kedvezménnyel!

  A gyógytorna specifikus fizioterápiás eljárás.

  A beteg állapotának megfelelően alkalmazzák az általuk ismert módszerek legmegfelelőbb kombinációját. A gyógytorna bizonyos terápiás eljárásai (pozícionálás, passzív kimozgatás, perifériás idegmobilizálás, manuálterápia) már az akut állapotban, erős fájdalomérzet esetén is hatékonyak lehetnek. A heves tünetek csökkenésével, elmúltával megkezdhető az aktív mozgásterápia. Fontos, hogy a beteg a megtanult gyógytornát minden krónikus mozgásszervi betegség esetén otthon is rendszeresen végezze, így érhetünk el tartós eredményt, életminőségbeli javulást, és megelőzhetjük a tünetek kiújulását.

  Intézetünkben összehangolt, egymásra épülő orvos-gyógytornász teammunka segíti betegeink mielőbbi gyógyulását, rehabilitációját. Gyógytornászaink átfogó tapasztalatokkal rendelkeznek a gerincgyógyászat területén, de foglalkozunk más mozgásszervi panaszokkal is, pl.: csípő- vagy térdízületi problémákkal.

  Számos gyógytornász és gyógymasszőr kiemelkedő szakirányú felkészültsége biztosítja a magas szintű mozgásszervi ellátást 6 gyógytorna teremben és 2 masszőrhelyiségben. Közülük többen beszélik az angol, német vagy spanyol nyelveket. A gyógytorna keretében helyreállítják a gerinc funkcionális kapacitását, vagyis az elváltozások adta lehetőségekhez mérten növelik a mozgásterjedelmet, a gerincet stabilizáló izomzat erejét és állóképességét.

  Gyógytorna - fizioterápia

  Az általuk megtanított speciális tréning rendszeres gyakorlásával pácienseink olyan életminőségbeli javulást érhetnek el, amely hosszútávon képessé teszi őket a napi tevékenységek (munka, sport vagy szabadidő) panaszmentes elvégzésére.

  A különböző kezeléseket minden esetben fizioterápiás állapotfelméréssel kezdik, ennek eredménye alapján állítják fel a fizioterápiás diagnózist és a kezelési tervet.

  További hasznos prevenciós, felvilágosító tartalmakért látogasson el a Gerinces Magazin Gyógytorna-oldalára vagy az Országos Gerincgyógyászati Központ YouTube-csatornájára.


  Kapcsolódó cikkek


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet. 

  Értékeljen minket a Google-on!

  Amennyiben elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük ossza meg véleményét másokkal is! Tovább >>