2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Prémium szűrővizsgálat

  Foglaljon időpontot most!

  Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8:00 és 20:00 óra között várja hívását a +3614895200 telefonszámon!

  A prémium szűrővizsgálatot elsősorban a fokozott rizikócsoportba tartozó, nagyobb stressznek kitett pácienseknek javasoljuk, valamint 40-50 év felettieknek állapotfelmérésre. A teljes körű szűrővizsgálat során minden szervrendszert specialista vizsgál. A belgyógyászati vizsgálat mellett urológus, nőgyógyász, szemész, fül-orr-gégész, bőrgyógyász, kardiológus, ortopéd és fogszakorvos vizsgálja a pácienst. A szakorvosi vizsgálatokat teljes körű radiológiai, laboratóriumi és egyéb diagnosztikai vizsgálatok egészítik ki. A szív-érrendszeri rizikó meghatározására és a csontritkulás szűrésére további diagnosztikus vizsgálatokat végzünk. 

  A szűrővizsgálatok eredményeit minden szakorvos (a diagnosztikai vizsgálatok eredményét is figyelembe véve) egyéni véleményében összegzi, majd a szűrést vezető belgyógyász elkészíti az egészségtervet. Az egészségtervben a szakorvosi vélemények és a diagnosztikai vizsgálatok alapján értékeli az egészségi állapotot, javaslatot tesz az életmód, étkezés, testmozgás szokásainak megváltoztatására, gyógyszermódosításra, vagy új terápia bevezetésére, további kiegészítő vizsgálatokra és a szükséges kontroll vizsgálatokra.
   

  A szűrővizsgálat tartalma

  • Általános vizsgálatok

  vérnyomás, pulzus, testmagasság, testsúly, testtömeg index-BMI, derék körfogat mérés

  • Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok

  vérkép, süllyedés, májfunkció, vesefunkció, vérzsírok, LDL-, HDL-koleszterin, vércukor, nátrium, kálium, kalcium, foszfor, ALP, húgysav, bilirubin, vas, vaskötő kapacitás, vizelet, széklet-vér vizsgálat (40 év felett), PSA-tumor marker vizsgálat (40 év felett, férfiak részére), TSH, HbA1c, LDH, Magnézium, D-vitamin (25 OH Kolekalcif), CRP – supersenzitív, CEA 

  • Radiológiai diagnosztikai vizsgálatok

  kétirányú mellkas röntgen, áttekintő hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat, emlődiagnosztika (emlő ultrahang , 40 év alatt), mammográfia (40 év felett), fogászati körpanoráma röntgen (OP), duplex doppler nyaki erek ultrahang vizsgálata (40 év felett, férfiak részére)

  • Egyéb diagnosztikai vizsgálatok

  EKG (12 csatornás nyugalmi), csontsűrűség mérés – ODM (sarokcsont, ultrahangos módszerrel, 40 év feletti nők részére), légzésfunkciós vizsgálat (spirometria), arteriográfiás vizsgálat (érfal rugalmasság mérés), alsóvégtagi érszűkület szűrés Doppleres boka kar- index számítással, szív UH vizsgálat (40 év felett)

  • Szűrővizsgálatok

  belgyógyászati szűrővizsgálat, manuális végbél vizsgálat, fogászati szűrővizsgálat, bőrgyógyászati szűrővizsgálat, fül-orr-gégészeti szűrővizsgálat +tympanometria (eszközös fülvizsgálat), mozgásszervi szűrővizsgálat + podoszkópos lábvizsgálat, szemészeti szűrővizsgálat, urológiai szűrővizsgálat, prosztata vizsgálat, nőgyógyászati szűrővizsgálat, citológia, hüvelyi ultrahang

  • Összefoglaló vélemény és egészségterv

  az eltérések véleményezése, az egészség megőrzésére tett javaslatok, teendők ütemezése

  • Egyszeri kiegészítő leletkonzultáció, tanácsadás

  a szűrővizsgálatot követő 90 napon belül, külön egyeztetett időpontban

  • Rosszindulatú daganatos megbetegedés gyanúja esetén

  a szűrővizsgálatot végző klinikus javaslata alapján, a pontos diagnózis felállítása érdekében, az intézményünkben elérhető további diagnosztikai vizsgálatokat díjmentesen biztosítjuk

  • Egyes kiegészítő laboratóriumi vizsgálatok a vizsgálat napján 50% kedvezménnyel

  Hepatitis A, B, C szűrés és oltottság ellenőrzése, CK enzimszint mérés egyedi kérésre a vizsgálat napján

  • Kedvezményes kontroll és labor vizsgálatok

  A javaslatok alapján 90 napon belül elvégzett kiegészítő vizsgálatok díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

  Prémium szűrővizsgálat letölthető protokoll (pdf)

   

  Miért várna heteket, vagy akár hónapokat arra, hogy egy teljes és átfogó szűrővizsgálat minden elemét megcsináltassa? A mai, felgyorsult világ megköveteli, hogy fokozottan figyeljen a mentális és fizikai egészségére, valamint, hogy eljárjon a rendszeres szűrővizsgálatokra. A Budai Egészségközpontban úgy épülnek egymásra a vizsgálatok, hogy 4-6 órába minden beleférjen és a nap végén az eredményeket is megkaphatja.

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.